Son of Anarchy Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar uzun zamandır rezerve etmiştim. Tüm windows 8.1 güncellemelerim tam. Windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum. Beklemeli miyim? Yoksa bir kaç yöntem var onları mı deneyeyim?
Arkadaşlar uzun zamandır rezerve etmiştim. Tüm windows 8.1 güncellemelerim tam. Windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum. Beklemeli miyim? Yoksa bir kaç yöntem var onları mı deneyeyim?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 29 Temmuz 2015 #2 Installing Windows 10 using the media creation tool - Windows Help Bu aracı kullanarak Yükselt seçeneği ile geçisini yapabilirsin.
Installing Windows 10 using the media creation tool - Windows Help Bu aracı kullanarak Yükselt seçeneği ile geçisini yapabilirsin.
Son of Anarchy Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #3 Orjinallikte bir problem olmaz değil mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 29 Temmuz 2015 #4 Rezerve ettiysen orijinal anahtarın ile herhangi bir sıkıntı olmaz. Yükselttikten sonra Windows 10 için yeni bir keyin olacak zaten.
Rezerve ettiysen orijinal anahtarın ile herhangi bir sıkıntı olmaz. Yükselttikten sonra Windows 10 için yeni bir keyin olacak zaten.
Son of Anarchy Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #5 Teşekkürler.
titan80 Megapat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #6 rezervasyon imkani artik yok mu acaba ? Reyervasyon yapiyorum fakat windows updatede windows 10 ile ilgili bildirim yok
rezervasyon imkani artik yok mu acaba ? Reyervasyon yapiyorum fakat windows updatede windows 10 ile ilgili bildirim yok
M Mehmetcannn Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 663 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #7 Egemen dedi: Installing Windows 10 using the media creation tool - Windows Help Bu aracı kullanarak Yükselt seçeneği ile geçisini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam programı indirdim açıyorum boş ekranda yuvarlak dönüyor sadece. Kapatıp açıyorum yine aynı, değişmiyor.
Egemen dedi: Installing Windows 10 using the media creation tool - Windows Help Bu aracı kullanarak Yükselt seçeneği ile geçisini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam programı indirdim açıyorum boş ekranda yuvarlak dönüyor sadece. Kapatıp açıyorum yine aynı, değişmiyor.
Son of Anarchy Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #8 Beyler Mediacreation Tool ile Windows 10 kurulumu yaptım korsan kullanıyordum daha önce. KMspico ile aktifleştirmiştim halen aktif ve sorunsuz.
Beyler Mediacreation Tool ile Windows 10 kurulumu yaptım korsan kullanıyordum daha önce. KMspico ile aktifleştirmiştim halen aktif ve sorunsuz.