Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #31 zaferengur dedi: 3,21 GB oldu şuanda. Benimki iniyor Arka planda iniyor demek ki. Microsoft ajan gibi vallahi. Genişletmek için tıkla... İndiğini nereden gördün? BANA YARDIM EDİN LÜTFEN İNMİYOR!
zaferengur dedi: 3,21 GB oldu şuanda. Benimki iniyor Arka planda iniyor demek ki. Microsoft ajan gibi vallahi. Genişletmek için tıkla... İndiğini nereden gördün? BANA YARDIM EDİN LÜTFEN İNMİYOR!
mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #32 Fearon dedi: Tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin misiniz aynı sorun bende vardı güncellemeleri yaptıktan sonra rezervasyon ikonuma sorunsuz kavuştum. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim windows update de hiç yoktu hatta bir daha bakayım
Fearon dedi: Tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin misiniz aynı sorun bende vardı güncellemeleri yaptıktan sonra rezervasyon ikonuma sorunsuz kavuştum. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim windows update de hiç yoktu hatta bir daha bakayım
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 29 Temmuz 2015 #33 Kaganiane dedi: İndiğini nereden gördün? BANA YARDIM EDİN LÜTFEN İNMİYOR! Genişletmek için tıkla... C de en başta gizli klasör var. Yenileyip boyutuna 5 dakikada bir bakınız.
Kaganiane dedi: İndiğini nereden gördün? BANA YARDIM EDİN LÜTFEN İNMİYOR! Genişletmek için tıkla... C de en başta gizli klasör var. Yenileyip boyutuna 5 dakikada bir bakınız.
tiqimurat1246 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #34 Güncellemeleri denetledim böyle birşey dedi beklemelimiyim şimdi.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 29 Temmuz 2015 #35 An itibariyle 4,2 GB oldu boyut...
Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #36 zaferengur dedi: C de en başta gizli klasör var. Yenileyip boyutuna 5 dakikada bir bakınız. Genişletmek için tıkla... NEREDEN BAKACAĞIM SS İLE DESTEK OLUR MUSUNUZ
zaferengur dedi: C de en başta gizli klasör var. Yenileyip boyutuna 5 dakikada bir bakınız. Genişletmek için tıkla... NEREDEN BAKACAĞIM SS İLE DESTEK OLUR MUSUNUZ
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 29 Temmuz 2015 #37 En son GTA 5 çıktığı gece saat 3 gibi böyle sabahlamıştım. Bu gecede sabahlarız artık... Kaganiane dedi: NEREDEN BAKACAĞIM SS İLE DESTEK OLUR MUSUNUZ Genişletmek için tıkla... C:\$Windows.~BT C ye girin ve gizli klasörleri göster yapın. Bu isimde klasör olacak orada.
En son GTA 5 çıktığı gece saat 3 gibi böyle sabahlamıştım. Bu gecede sabahlarız artık... Kaganiane dedi: NEREDEN BAKACAĞIM SS İLE DESTEK OLUR MUSUNUZ Genişletmek için tıkla... C:\$Windows.~BT C ye girin ve gizli klasörleri göster yapın. Bu isimde klasör olacak orada.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Temmuz 2015 #38 İndirmeyi hissetmedim bile. -10 Temmuz Cuma tarihinde oluşturulmuş.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 29 Temmuz 2015 #39 5,90 GB oldu nasıl olduysa Akif Peköz dedi: İndirmeyi hissetmedim bile. -10 Temmuz Cuma tarihinde oluşturulmuş. Eki Görüntüle 91645 Genişletmek için tıkla... Aynen benim tarihte o güne ait.
5,90 GB oldu nasıl olduysa Akif Peköz dedi: İndirmeyi hissetmedim bile. -10 Temmuz Cuma tarihinde oluşturulmuş. Eki Görüntüle 91645 Genişletmek için tıkla... Aynen benim tarihte o güne ait.
Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #40 zaferengur dedi: 5,90 GB oldu nasıl olduysa Aynen benim tarihte o güne ait. Genişletmek için tıkla... Benim tarihte o tarihe ait bakalım .
zaferengur dedi: 5,90 GB oldu nasıl olduysa Aynen benim tarihte o güne ait. Genişletmek için tıkla... Benim tarihte o tarihe ait bakalım .