Windows 10 Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar bu durum son 4-5 güncelleştirmedir var. Mobil veri üzerinden güncelliyorum, hediye internet paketleriyle ve bu sorunla karşılaşıyorum 4-5 güncelleştirmedir. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle varsayılan olarak Windows Güncellemeleri "Mobil Veri" üzerinden yapılamamaktadır. Fakat bu isteğe bağlıdır.

Eğer Mobil Veri ile indirmeye ayarını yapmadıysanız:

• Ayarlar kısmında (Arayarak) Windows Update ayarlarınızı kontrol edin
  • Eğer varsa Windows Update ayarlarında Mobil Veri girişini kabul edin
  • Windows Update üzerinden güncelleme kısıtlamalarınızı kaldırın
  • Güncelleştirmeleri kontrol edin

Belirtmek isterim ki eğer size önceden güncelleştirme yaparken Mobil Veri tercihi sunulmuş ve siz reddetmişseniz bir çözüm yolu bulunmuyor gibi gözüküyor.

Ayrıca orijinal windows kullanmıyorsanız veya internetten key bulmuşsanız bu tip sorunlarla karşılaşmanız çok olası

Eğer windowsunuz orijinal, yukarıdaki ayarları yaptınız fakat hala olmuyor ise https://support.microsoft.com/tr-tr/help/12373/windows-update-faq Bu sayfadan hatayla ilgili detaylı bilgiyi bulabilir. Gerekirse destek talebinde bulunabilirsiniz.

Bu mesaj @visu tarafından gönderilmiştir.​

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ayarlarda mobil veriyle ilgili sadece şunu buldum; “Mobil veriden otomatik indir.”
Bu kapalıydı. Ama sadece otomatik indirmekten bahsediyor, sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Windows’um orijinal. İndirmede problem yaşamıyorum. Güncelleştir ve yeniden başlat yapınca oluyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…