Windows 10 güvenlik duvarı yeterli mi?

Bravewolf

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım ve Windows 10 işletim sistemini yükledim. Ayrıca bütün güncelleştirmeleri yaptım. Şu an sistem yazılımlarının hepsi güncel. Benim sorum ise Windows 10 güvenlik duvarı sizce yeterli mi bilgisayarın korunması için? Ayrıca antivirüs programı yüklemekte istemiyorum PC performansı düşürür diye.
Ayrica eklemem gerekirse PC PUNG Steam yükledim ve Ultra ayarlarda oynuyorum o yuzden bilgisayarın performansının düşeceği düşüncesinden antivirüs programı yüklemedim. Sizce ne kadar doğru bir düşünce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir sistem topladım ve Windows 10 işletim sistemini yükledim. Ayrıca bütün güncelleştirmeleri yaptım. Şu an sistem yazılımlarının hepsi güncel. Benim sorum ise Windows 10 güvenlik duvarı sizce yeterli mi bilgisayarın korunması için? Ayrıca antivirüs programı yüklemekte istemiyorum PC performansı düşürür diye.
Ayrica eklemem gerekirse PC PUNG Steam yükledim ve Ultra ayarlarda oynuyorum o yuzden bilgisayarın performansının düşeceği düşüncesinden antivirüs programı yüklemedim. Sizce ne kadar doğru bir düşünce?
13-14 yıldır kullandığım bilgisayarlara antivirüs programı yüklemedim. Windows 7 ve Windows 10'un kendi programlarını kullandım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Girdiğiniz sitelere dikkat edin. Bir de, bazı programlar kurulurken antivirüsü kapatın diyor ya, o programları kurmayın. Girilen sitelerde risk uyarısı veriyorsa girmeyin. Düzenli temizlik ve güncelleştirmeler yapıldıktan sonra kolay kolay virüs bulaşmaz bilgisayara.

Ciddi bir virüs bulaştığında yetersiz kalabilir. Fakat korsan yazılım kullanmıyor, bilgisayara sürekli farklı usbler takmıyor, acayip acayip sitelerde dolaşmıyor iseniz gayet yeterli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı