Çözüldü Windows 10 haberler ve ilgi alanı aşırı fazla bellek yiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kensaiqw

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopumu yeni açmıştım YouTube'da takılıyordum sayfa hata verdi yeniledim sonra siyah ekran oluştu ve görev yöneticisine girdiğimde Windows haberler ve ilgi alanı 2000 MB bellek yiyordu. Bir hatamı oluşmuştur yoksa virüs vs olabilir mi?
 
Çözüm
Virüs değildir. Buradan kapatmayı deneyebilirsin.

Adsız.png


Arka plan uygulamaları kısmında gözüküyorsa oradan da kapat.
Az evvel başıma gelen olay, tarayıcıdan birşeyler bakarken arka planda Gimp programı açıktı. Sekmelerde gezinirken birden ekran sönüp yandı, pırpır etti. Bir gariplik olduğunu anlayıp görev yöneticisini açıp baktım hemen. Haberler ve İlgi Alanları tam 14 gb ram kullanıyordu. Bu ikinci kez başıma geldi, yakın zamanda olan birşey. Daha önceden böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım. Bunun yüzünden kapatmak zorunda kalmak da kötü, arada fare imlecini sağ aşağı hava durumunun üzerine tutup açılan pencerede haberlere göz atmayı seviyordum. Tek yolu kapatmak mı acaba, ya da buna sebep olan şey nedir, çok ilginç.
 
Az evvel başıma gelen olay, tarayıcıdan bir şeyler bakarken arka planda GIMP programı açıktı. Sekmelerde gezinirken birden ekran sönüp yandı, pırpır etti. Bir gariplik olduğunu anlayıp Görev Yöneticisi'ni açıp baktım hemen. Haberler ve ilgi alanları tam 14 GB RAM kullanıyordu. Bu ikinci kez başıma geldi, yakın zamanda olan bir şey. Daha önceden böyle bir şeyle hiç karşılaşmamıştım. Bunun yüzünden kapatmak zorunda kalmak da kötü, arada fare imlecini sağ aşağı hava durumunun üzerine tutup açılan pencerede haberlere göz atmayı seviyordum. Tek yolu kapatmak mı acaba, ya da buna sebep olan şey nedir, çok ilginç.

Bilmiyorum hocam ben kapattım bir şey olmadı dünden beri.
 

Geri
Yukarı