Windows 10 hakkında bölümünde cihaz için önemli bilgiler var mı?

Daha fazla  
Merhaba. Ben Discord üzerinden arkadaşıma canlı ekran paylaşıyordum. Pek tanışmadık ve sohbet ederken PC'nin nasıl olduğunu merak ederek ayarlara gitmemi söyledi. Ve sistem bölümünden hakkında bölümüme gitmemi söyledi. Gittim ve PC'min ne kadar iyi olduğunu söyledi. Hakkında bölümünde cihaz için önemli bilgiler var mıdır? Ama yani edit için konuşuyorduk dolandırıcı falan olduğunu düşünmüyorum (not: Sesli konuşmuştuk ve yaşıt olduğumuzu söyledi ve gerçekten de sesinden aynı yaşta olduğumuzu anlamıştım*)

Bu iki bilgi parçasıyla bilgisayarınıza kimse erişemez. Bu bilgiler yalnızca bilgisayarınızı Microsoft ile tanımlamaya hizmet eder ve ürünlerinizin lisanslanmasıyla ilgilidir.
Cihaz Kimliği
Aygıt kimliği, aygıtla ilişkili ayırt edici bir numaradır. Bu sayı, devam eden sorunlara çözüm bulmaya çalışan teknisyenler ve mühendisler için önemlidir.

Ürün Kimliği
Ürün kimliği, belirli işletim sisteminizle ilişkili numaradır.

İçiniz rahat olsun hocam fakat bu tarz durumlarda daha dikkatli olun.

Bu iki bilgi parçasıyla bilgisayarınıza kimse erişemez. Bu bilgiler yalnızca bilgisayarınızı Microsoft ile tanımlamaya hizmet eder ve ürünlerinizin lisanslanmasıyla ilgilidir.
Cihaz kimliği.
Aygıt kimliği, aygıtla ilişkili ayırt edici bir numaradır. Bu sayı, devam eden sorunlara çözüm bulmaya çalışan teknisyenler ve mühendisler için önemlidir.

Ürün kimliği.
Ürün kimliği, belirli işletim sisteminizle ilişkili numaradır.

İçiniz rahat olsun hocam fakat bu tarz durumlarda daha dikkatli olun.

Hocam Allah razı olsun teşekkürler tamam daha dikkat ederim iyi ki varsınız hocam. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı