Windows 10 Hakkında Düşünceleriniz

Blue Life

Kilopat
Katılım
24 Aralık 2014
Mesajlar
445
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Ben Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10'a geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım. Windows 10 kullananlar memnun mu sistemden? Windows 8.1'e göre radikal değişiklikler var mı? Sistem kararlı bir şekilde çalışıyor mu? Bu konularda bana düşüncelerinizi söyler misiniz?
 
Geçilebilir. Görsel olarak farkı hissedeceksin. Stabilite konusunda Windows 8.1 den geçersen format at. Onun dışında stabil.
 
5400 RPM HDD, i5 5200u işlemci 28 saniye açılış süresi. Hızlı, güzel, kullanışlı. Eski model laptop yada eski parçalara sahip bilgisayarın varsa driver sıkıntısı olabilir. Driver kaynaklı sorun yaşayanlar vardı.
 
Ben beğendim güzel, fakat windows 8.1'e göre pek fazla bir hız fark'ı görmedim. Belkide yükseltme yaptığımdan dolayıdır.
 
Dostlar nasıl sıkıntısı yok? Ben yükseltme ile geçmiştim. Aşırı yavaştı. Mecburen dönmek zorunda kaldım 8.1' e. Windows 8.1' den üstün diyenler şuan için neye göre üstün söyleyebilir mi? Windows 8.1 gayet güzel. Windows 10' un daha çok yolu var.
 
Hurda denilecek bilgisayar windows 10 görünce uçtu. Bunları duyunca sizin bilgisayarınız'da sorun olduğunu anladım. 2 adet bilgisayarım var. İkiside birbirinden iyi. Birisi 2004 acer birisi 2013 asus. Sıfır sıkıntı.
 
Windows 10 hazır değil tamam stabil mesela benim asuus leptopum var wifi sorunu çıktı 10'da touchpad'ı kapatamıyorum buglar var ram ve hd çok yoruyor ve aşırı ısınıyor bence geçme bi kaç zaman kadar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı