Windows 10 HD 6700M sürücüsü var mı?

imcan

Kilopat
Merhabalar ben HD 6700M kullanıyorum. İşletim sistemim Windows 10 ama HD6700M sürücüm sitede yok, en son yüklediğim sürücüm 15.201.2401.0. Bir de değiştirilebilir grafikleri BIOS'tan düzeltiyorum, yeniden başlatıldığında normale döner ancak yine de BIOS'da hala aynı.

Son sürüm 16.2.1 beta:

BIOS'ta nasıl bir ayar yapıyorsunuz? Windows, BIOS ayarını değiştirmez. Yaptığınız ayarın çalışma mantığını bilmediğinizden hata olduğunu düşünüyorsunuz...

Recep BIOS'da switchable Graphics mevcut bunu fixed yapınca sadece AMD ekran kartı kullanılyor diye biliyorum.
Son sürüm 16.2.1 beta:

BIOS'ta nasıl bir ayar yapıyorsunuz? Windows, BIOS ayarını değiştirmez. Yaptığınız ayarın çalışma mantığını bilmediğinizden hata olduğunu düşünüyorsunuz...

Bir de HD6700M kartıma HD6770M'i kursam sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Son düzenleme:
Üstte Recep Baltaş'tan yorum yapılmış ama ben de kendim birazcık baktığımda otomatik olarak ekran kartına bakıp sürücüyü kuran bir program gördüm:

AMD Radeon HD 6000M Series Drivers & Support | AMD

Sağ ol reis deneyeceğim.
Üstte Recep Baltaş'tan yorum yapılmış ama ben de kendim birazcık baktığımda otomatik olarak ekran kartına bakıp sürücüyü kuran bir program gördüm:

AMD Radeon HD 6000M Series Drivers & Support | AMD

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    84,6 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı