Windows 10 Home ile Pro Arasındaki Performans Farkı

Ben dün sıfırlama yaptım ve uygulamaları yükledim şimdi yeniden mi bunları yapmak zorundayım? Direkt ürün anahtarını değiştir desem olmaz mı?
Windows 10 Pro sürümü mü kurdunuz? Windows 10 Pro 64 Bit kurduysanız her hangi bir etkinleştirme işlemi yaptınız mı?

Windows 10 Pro sürümü mü kurdunuz? Windows 10 Pro 64 Bit kurduysanız her hangi bir etkinleştirme işlemi yaptınız mı?
Hayır yapmadım, Windows 8.1 Pro varken program ile yapmıştım dün Windows 10 Pro'ya geçtim benden ürün anahtarı istemedi. UltraISO ile yapmıştım programlarım duruyordu ama ben yine de ayarlardan format attım.

Hocam eskiden hani 8.1 kullanıcıları Windows10'a upgrade edilebiliyorduya bedavya Key'li onun bugunu Windows 10 sisteme sahipsin diyelim 10 Pro beleş istiyon 8.1 indiriyorsun sonra sahte Key giriğ Pro yapıyorsun sonra Windows10 Update ediyorsun orijinal Windows 10 Pro tabii Microsoft fark etti :D.
İşte bizim milletin aklı beleşe çalışıyor.

Hayır yapmadım, Windows 8.1 Pro varken program ile yapmıştım dün Windows 10 Pro'ya geçtim benden ürün anahtarı istemedi. UltraISO ile yapmıştım programlarım duruyordu ama ben yine de ayarlardan format attım.
Tamam sorun yok, temiz Windows 10 kurduysanız lisans anahtarı alıp etkinleştirebilirsiniz. Ama sadece yükseltme yaptıysanız tekrar baştan kurmanız gerekebilir Flash ile.

Hocam o tür programlar işletim sisteminin yazılımıyla oynar. Zamanla sistem çok yavaşlıyor temiz kurulum yapmanızı öneririm. Ayarlardan format atmayın. Bu arada muhtemelen şuan 3 aylık deneme sürümünü kullanıyorsunuz.

Hocam o tür programlar işletim sisteminin yazılımıyla oynar. Zamanla sistem çok yavaşlıyor temiz kurulum yapmanızı öneririm. Ayarlardan format atmayın. Bu arada muhtemelen şuan 3 aylık deneme sürümünü kullanıyorsunuz.
Deneme sürümü olduğunu nereden görebilirim. İlerleyen zamanlarda USB ile temiz kurulum yapacağım şu an elimde USB yok.
Tamam sorun yok, temiz Windows 10 kurduysanız lisans anahtarı alıp etkinleştirebilirsiniz. Ama sadece yükseltme yaptıysanız tekrar baştan kurmanız gerekebilir Flash ile.
Yükseltme yapmadım Windows 10'u yüklerken ''Bu bilgisayarı şimdi yükselt'' ve ''USB, ISO, DVD'' seçenekleri vardı ben ISO seçeneğini kullandım.

Deneme sürümü olduğunu nereden görebilirim. İlerleyen zamanlarda USB ile temiz kurulum yapacağım şu an elimde USB yok.
2 ay sonra uyarı vermeye başlad zaten. Başka yöntem var mı emin değilim. Deneme sürümü bitene kadar kullanın sonra anahtarı alırsınız. Ya da dilerseniz direkt alabilirsiniz size kalmıs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı