Windows 10 Home lisansı için en güvenilir site hangisidir?

Hocam ben bayağıdır youtubeda gördüğüm bir kanaldan etkinleştiriyorum home için olan halini buraya bırakıyorum;
1- Cmdyi admin olarak çalıştırıyoruz.
Komutları sırasıyla girip enterlıyacağız.
2- slmgr /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
3- slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
4- slmgr.vbs /ato
Evet etkinleştirme bu kadar.Kendim bunu kullanıyorum buradaki etkinleştirme kodu home versiyonunun kodu ben bunu bat olarak profesyonel versiyonunda kullanıyorum format sonrası takıyorum diğer usbyi batı çalıştırıyorum otomatik etkinleştiriyor.
Hocam bu kmspico tarzı bir yöntem değil mi? Bu yüzden format attım zaten bilgisayara.

Merhaba. Windows 10 Home lisansı satın alacağım. Üç tane site arasında kaldım; Lisansburada, Saglamlisans, Pintipin. Fiyat performans ve güvenilirlik olarak sizce hangisi daha iyi?
Lisansburada
Saglamlisans
Pintipin
Hocam ben bayağıdır youtubeda gördüğüm bir kanaldan etkinleştiriyorum home için olan halini buraya bırakıyorum;
4- slmgr.vbs /ato
Evet etkinleştirme bu kadar.Kendim bunu kullanıyorum buradaki etkinleştirme kodu home versiyonunun kodu ben bunu bat olarak profesyonel versiyonunda kullanıyorum format sonrası takıyorum diğer usbyi batı çalıştırıyorum otomatik etkinleştiriyor.

4- slmgr.vbs /ato
Bu yöntemin KMS Spico dan daha güvenli olduğunu okumuştum.

KMS yapmakta sorun yok fakat Spico programı sıkıntılıymış.

Bir de @askimcokpardon OEM almanızı tavsiye ederim. Ben o şekilde aldım ve kullanıyorum. Laptopumda KMS ye dair hiçbir şey bulundurmuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı