Windows 10 Home mu Pro mu?

Fetâ

Decapat
Arkaaşlar ben bilgisayara Windows 10'un en son sürümü olan 1909 sürümünü kuracağım. Ben bilgisayarımda neredeyse sadece oyun oynuyorum. Sizce Home mu daha iyi olur Pro mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok Enterprise LTSC kur oyun oynuyorsan. 😀
Edit: kokteyl os öneririm Win10 pro 20 saniyede açılıyordu m2 ssd ile. Custom os ile 6.1 saniyede masaüstü geliyor.
Şaka bir yana, home yeterlidir ancak bazen neden bu özellik yok ki dedirtir.

Arkadaşlar ben bilgisayara Windows 10'un en son sürümü olan 1909 sürümünü kuracağım. Ben bilgisayarımda neredeyse sadece oyun oynuyorum. Sizce Home mu daha iyi olur Pro mu?
Windows 10 Home yeterli olur fakat eğer Windows Update ayarlarına tam hakim olmak istiyorsanız (örneğin, sürücü güncellemelerini kapatmak istiyorsanız) Pro daha mantıklı olabilir.
Windows Update ince ayarları aslında Windows 10 Home'da da yapılabiliyor (gpedit.msc konsolu Home sürümüne de eklenebiliyor), o yüzden Home en iyisi olacaktır.
Ben şu anda Pro kullanıyorum çünkü özellik olarak kısıtlanmak çok hoşuma gitmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı