Çözüldü Windows 10 Home nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Medellin
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayarımı format attırdım. Abi bana crackli Windows 8 yükledi üstüne basa basa söylememe rağmen. Ben Windows 10 Home kurmak istiyorum. İlk önce orijinal kuracağım ama etkinleştirmemiş şekilde, sonra 20TL'lik OEM key alacağım. Acaba bana link atar mısınız? Nereden indirebilirim etkinleştirilmemiş Windows 10 Home?

Merhaba, ben bilgisayarımı format attırdım. Abi bana crackli Windows 8 yükledi üstüne basa basa söylememe rağmen. Ben Windows 10 Home kurmak istiyorum. İlk önce orijinal kuracağım ama etkinleştirmemiş şekilde, sonra 20TL'lik OEM key alacağım. Acaba bana link atar mısınız? Nereden indirebilirim etkinleştirilmemiş Windows 10 Home?

Key satan siteler var güvenilmez ama siz en iyisi Windows'un orijinal sitesinden satın alın.

Artı -2 Eksi

Microsoft'un sitesinden bulabilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı