Windows 10 Home Pro'dan kötü mü?

Specialagent58

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayarıma Home kurdum. Sanki genel anlamda bilgisayarın görüntüsü, oyunların görüntüsü, daha bir kötü gibi geldi. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama böyle bir şey olabilir mi sizce veya farkeden var mı? Sanki oyun oynadığımı anlamıyor falan gibiyim bir oyuna girdim mesela mouse oynamıyor. Bende tekrar Pro format atmaya karar verdim. Acaba genel olarak daha performanslı ve renkleri falan daha mı canlı Pro'nun. İşletim sistemiyle ne alakası var diyeceksiniz ama anlamadım gitti. her şeyin en sonuncusu en iyidir kaidesi doğru mu yoksa

Pro ile Home arasında görsel bir fark yok. Home'da Pro'da olan 3-5 gelişmiş güvenlik özelliği vb. şeyler yok o kadar. Günlük kullanım için Home idealdir.

Pro ile Home arasında bazı ufak özellikler var aslında standart ev kullanıcısı için Home uygun.
Dediğiniz gibi farklar yoktur.
Orijinal siteden indirdiğiniz ISO ile kurulum yapın.

Pro ile Home arasında görsel bir fark yok. Home'da Pro'da olan 3-5 gelişmiş güvenlik özelliği vb. şeyler yok o kadar. Günlük kullanım için Home idealdir.
Pro ile Home arasında bazı ufak özellikler var aslında standart ev kullanıcısı için Home uygun.
Dediğiniz gibi farklar yoktur.
Orijinal siteden indirdiğiniz ISO ile kurulum yapın.
Her yerde böyle yazıyor ama inanın bana böyle geliyor şu anda Stabilite konusunda da öyle gibi. Sanki oyundaki FPS sabitliği azalmış. Çok dalgalanıyor. Bakın FPS farkı demiyorum.
Kurmayabilirdim ama mesela Gta San Andreas'a girdim mouse oynamıyor. Pro'da böyle bir şey yoktu. Eski meski ama belki girebilirim ileride MTA için. Kurmak farz oldu Böyle farklar olabilir bence.
Pro Home'ye göre biraz daha fazla özellik içeriyor. Ev kullanıcısı için genelde Home'ya da Home Single League öneriliyor.
Hocam peki ben oyun geliştirme gibi işlerle uğraşsam geleceğe yönelik olarak Pro daha mı iyi olur? Böyle şeylere ilgim var eğitimine falan başladım internetten.
Telemetri kapatamama dışında sorun görmedim.
Bu telemetri kaç GB RAM yiyordu boşta?

Hocam işinize yarayacak bir tek BitLocker şifreleme olur herhalde. Bunu ayrı konu açarak sormanız daha yararlı olur sizin için.

RAM değil CPU tüketiyor. %30 civarı. Allahtan açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor.

RAM değil CPU tüketiyor. %30 civarı. Allahtan açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor.
Bilgisayarın ilk açılışında veya ara sıra açılıp kapanıyordu galiba değil mi, oyundayken falan arka planda açık durmuyordu yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…