Çözüldü Windows 10 Home RAM kullanımı çok fazla

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HearNNN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 Home kullanıyorum fakat RAM kullanımı aşırı fazla ve performansa çok etki ediyor.

Windows 8.1, ReviOS 1709 r3.5 kurdum fakat işlemcim desteklemedi. İşlemcim Ryzen 3 2200G.

Windows 20H2 veya ReviOS 20H2 s1.0 kursam RAM kullanımı azalır mı?

Çözüm
Siz ne kadar verirseniz Windows o kadar tüketir. Bu durum Windows 7'den beri var. Windows yüke girdiği zaman belleği boşaltıyor uygulamanız/oyununuz için. Ayrıca modlanmış Windows'ları önermiyoruz, ayrıca kurduğunuz sürümün desteği (ReviOS 1709) sona erdi. Windows 10 21H1 kurabilirsiniz.
RAM kullanımı fazla ama ortada ne RAM miktarı ve ne de ne kadar kullanıldığı. Kime göre fazla? Bana göre fazla...

Pardon :D . 8 GB RAM var fakat 6 kullanıyor APU olduğu için. Boştayken 2 GB aşağısına düşmüyor neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Siz ne kadar verirseniz Windows o kadar tüketir. Bu durum Windows 7'den beri var. Windows yüke girdiği zaman belleği boşaltıyor uygulamanız/oyununuz için. Ayrıca modlanmış Windows'ları önermiyoruz, ayrıca kurduğunuz sürümün desteği (ReviOS 1709) sona erdi. Windows 10 21H1 kurabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı