Windows 10 Home SL dili nasıl değiştirilir?

edreac

Hectopat
Daha fazla  
Bu lisansta 2 dil kullanılmıyor. Veriler kaybolmadan bilgisayarı sıfırlasam dili değiştirebilir miyim acaba?

Aslında mümkün fakat işlemleri doğru yapmak gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğiniz dilde Windows 10 Home Single Language kurulum medyası (USB bellek) yarattıktan sonra o medya ile sıfırdan Windows kurarsanız dil değişir ve etkinleştirme sorunu yaşamazsınız.

Buna ek olarak bildiğim kadarıyla temiz kurulum yapmadan SL sürümlerinin dilini değiştirmeye olanak veren resmi olmayan yollar da var, bunları araştırabilirsiniz.

Aslında mümkün fakat işlemleri doğru yapmak gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu önceden izlemişitim de sürümüme uygun dil paketi bulamadım.

İstediğiniz dilde Windows 10 Home Single Language kurulum medyası (USB bellek) yarattıktan sonra o medya ile sıfırdan Windows kurarsanız dil değişir ve etkinleştirme sorunu yaşamazsınız.

Buna ek olarak bildiğim kadarıyla temiz kurulum yapmadan sl sürümlerinin dilini değiştirmeye olanak veren resmi olmayan yollar da var, bunları araştırabilirsiniz.

Ben de lisanslı Windows var nasıl yapılıyor acaba?

Türkçe olarak SL ISO dosyası indirip kurulum yapabilirsiniz.

Ben de lisanslı Windows var nasıl yapılıyor acaba?

Uygun dil ile Windows 10 Home Single Language kurulum medyası yaratıp temiz kurulum yaparsanız dil değişecektir.

Daha sonra eğer daha önce birebir aynı sürüm ile ilgili geçerli lisansınız var idiyse temiz kurulumdan sonra bilgisayarınızı internete bağladığınızda Windows lisansınızı otomatik olarak tespit edecek ve Windows etkinleşecektir.

Arama yerine winver yazın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı