Windows 10 Home Ürün Anahtarı

SecretSS

Hectopat
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben bir bilgisayar siparişi verdim, bu hafta içerisinde gelecek umarım (sistemi merak edenler konusunu link olarak aşağıya bırakıyorum.). Geldiğinde haliyle Windows 10 kuracağım ancak tabi yeni bir bilgisayar almışken key loger gibi programlar kullanmak istemiyorum orijinal Windows 10 ürün anahtarı istiyorum. İnternette eskiden (2-3 yıl önceden bahsediyorum) 20 - 30 TL Kinguin.com adlı sitede satılıyordu. Şimdi orada da 150 TL gibi bir fiyata ulaşmış. Benim şuanda bunu için ödeyebileceğim bütçem 50 - 60 TL civarlarında. N11, Gittigidiyor gibi sitelerde var 10 TL'den 60 TL'ye kadar fiyatlarda var ancak güvenilir mi bilmiyorum. Bir de ben daha çok "Retail key" yerine "OEM key" istiyorum. Sizlerden tavsiye almak için bu konuyu açtım. Önerileriniz isim olarak değil de link olarak paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Aldığım sistemin konu linki (son mesajlarda hangi parçaların alındığını görebilirsiniz.): 5000 TL sistem toplama - Technopat Sosyal

10-30 TL satılan Key'ler orijinal değil diye biliyorum. Yani bir sorun çıkartırsa Key'ler büyük ihtimalle kimse sorumluluğu üstlenmez.

10-30 TL satılan Key'ler orijinal değil diye biliyorum. Yani bir sorun çıkartırsa Key'ler büyük ihtimalle kimse sorumluluğu üstlenmez.
İşte ben de güvenmiyorum öyle şeylere de, forumda alan insan sayısı çok fazla "1-2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yok" falan demişler. Ben de hem kullananların yorumlarını almak istedim hem de kullananlar nereden almış onu merak ettim. Alırsam ben de oralardan alayım. Diğer türlü yüzlerce TL para veremem, korsan kullanırım daha iyi. Kaldı ki şuanda bu konuyu açtığım laptopda da zaten "Re-Loader" kullanarak etkinleştirdiğim ve yıllardır kullandığım bir Windows 10 var. Henüz bir sıkıntı yaşamadım ben. Tabi bilgilerim kimlerin elinde onu bilemem. :D

İşte ben de güvenmiyorum öyle şeylere de, forumda alan insan sayısı çok fazla "1-2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yok" falan demişler. Ben de hem kullananların yorumlarını almak istedim hem de kullananlar nereden almış onu merak ettim. Alırsam ben de oralardan alayım. Diğer türlü yüzlerce TL para veremem, korsan kullanırım daha iyi. Kaldı ki şuanda bu konuyu açtığım laptopda da zaten "Re-Loader" kullanarak etkinleştirdiğim ve yıllardır kullandığım bir Windows 10 var. Henüz bir sıkıntı yaşamadım ben. Tabi bilgilerim kimlerin elinde onu bilemem. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video bırakayım hocam size kendiniz karşılaştırın. Aldığınız ürünler kesinlikle orjinal olmayacaktır. Fakat bir sıkıntı çıkartmazlar. Bunu belirtmek isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video bırakayım hocam size kendiniz karşılaştırın. Aldığınız ürünler kesinlikle orjinal olmayacaktır. Fakat bir sıkıntı çıkartmazlar. Bunu belirtmek isterim.

Video için teşekkür ederim daha önce izlemiştim zaten bu videoyu. Lakin eğer ürün anahtarları orijinal değilse nasıl Windows bunu kabul ediyor? Merakımdan soruyorum yanlış algılamayın, sizi sorgulamıyorum.

Videoya ilişkin şunu söyleyeceğim. Markalar toptan ürün anahtarı aldıklarında ve bu ürün anahtarları daha kullanılmadığında (Yani stok fazlası) ucuza veriliyor diye bir kullanıcı yorumu görmüştüm.
Maalesef ki, bütçenize göre OEM ürün anahtarı bulmanız imkânsıza yakın.
Tavsiyem; Yazılımbudur, E-PTTAVM vb. yerlerden almanız. Şundan emin olunuz ki, buradan alacağınız anahtarlar da sıkıntı çıkartmaz, çıkartmayacaklardır. (Sıkıntı çıkma olasılığı düşüktür.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı