Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben bir bilgisayar siparişi verdim, bu hafta içerisinde gelecek umarım (sistemi merak edenler konusunu link olarak aşağıya bırakıyorum.). Geldiğinde haliyle Windows 10 kuracağım ancak tabi yeni bir bilgisayar almışken key loger gibi programlar kullanmak istemiyorum orijinal Windows 10 ürün anahtarı istiyorum. İnternette eskiden (2-3 yıl önceden bahsediyorum) 20 - 30 TL Kinguin.com adlı sitede satılıyordu. Şimdi orada da 150 TL gibi bir fiyata ulaşmış. Benim şuanda bunu için ödeyebileceğim bütçem 50 - 60 TL civarlarında. N11, Gittigidiyor gibi sitelerde var 10 TL'den 60 TL'ye kadar fiyatlarda var ancak güvenilir mi bilmiyorum. Bir de ben daha çok "Retail key" yerine "OEM key" istiyorum. Sizlerden tavsiye almak için bu konuyu açtım. Önerileriniz isim olarak değil de link olarak paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Aldığım sistemin konu linki (son mesajlarda hangi parçaların alındığını görebilirsiniz.): 5000 TL sistem toplama - Technopat Sosyal
Aldığım sistemin konu linki (son mesajlarda hangi parçaların alındığını görebilirsiniz.): 5000 TL sistem toplama - Technopat Sosyal