Windows 10 Home'da işlemci güç ayarları gözükmüyor

furkannfidan1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sağlıklı günler diliyorum.
Önceden Windows 11 kullandığımda güç seçenekleri kısmından en yüksek işlemci durumunu %99 olarak ayarlayabiliyordum, bu sayede işlemcim istemediğim sıcaklıklara çıkmıyordu aktif olarak kullandığım önemli bir detaydı. Fakat başka bir sorundan dolayı Windows 10 Home'a geçiş yapmak zorunda kaldım ve artık bu ayara ulaşamıyorum. Girmeyi denediğimde güç planları kısmında sadece dengeli profili çıkıyor düzenlemeyi denediğimde ise işlemci vb. bir çok ayar gözükmüyor.
Yeni güç ayarı planı oluşturup denedim fakat yine aynı şekilde gözükmüyorlar. Ayrıca hatırladığım kadarıyla güç ayarlarından yüksek performans olarak da ayarlama yapabiliyorduk ama bunlara da erişimim yok şu an. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba bir çözüm bulabildin mi Furkan aynı sorunu yaşıyoruz şuan, işlemci güç yönetimi kısmı gözükmüyor, çözdüysen nasıl çözdün acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…