H HyperDamage55 Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 PC'yi yeni aldım ve bana Windows 10 Home olarak geldi bunu lisansla düzeltebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 25 Mart 2023 #2 Pro lisans anahtarı girerseniz otomatik Pro sürümüne yükseltmesi lazım. İsterseniz Pro geçip girebilirsiniz size kalmış. Artı 1 Eksi
Pro lisans anahtarı girerseniz otomatik Pro sürümüne yükseltmesi lazım. İsterseniz Pro geçip girebilirsiniz size kalmış.
M mk123 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 Lisansla Pro sürümüne geçiş yapılabilir diye biliyorum da Pro sürüme geçmek için geçerli sebepleriniz var mı? Home sürümü de iş görür. Artı 0 Eksi
Lisansla Pro sürümüne geçiş yapılabilir diye biliyorum da Pro sürüme geçmek için geçerli sebepleriniz var mı? Home sürümü de iş görür.
KS KS H HyperDamage55 Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 mk123 dedi: Lisansla Pro sürümüne geçiş yapılabilir diye biliyorum da Pro sürüme geçmek için geçerli sebepleriniz var mı? Home sürümü de iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam eski pcde pro vardı o yüzden proyu daha çok seviyorum daha fazla özellik var Artı 0 Eksi
mk123 dedi: Lisansla Pro sürümüne geçiş yapılabilir diye biliyorum da Pro sürüme geçmek için geçerli sebepleriniz var mı? Home sürümü de iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam eski pcde pro vardı o yüzden proyu daha çok seviyorum daha fazla özellik var