MAYNR Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 483 Çözümler 3 8 Ağustos 2015 #11 Bende Home kullanıyorum update ile geçtim . Fakat Home dan pro ya geçmek için para vercen ya da eski işletim sistemine dönüp tekrar w10 kurcan BT seçeneğiyle yaparsan seçme fırsatın oluyo. Home lisanlıysa boşver böylesi daha iyi . Key aramassın !
Bende Home kullanıyorum update ile geçtim . Fakat Home dan pro ya geçmek için para vercen ya da eski işletim sistemine dönüp tekrar w10 kurcan BT seçeneğiyle yaparsan seçme fırsatın oluyo. Home lisanlıysa boşver böylesi daha iyi . Key aramassın !
mymert Hectopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #12 Windows 8.1 Single Language den Windows 10 Pro versiyonuna geçiliyor mu ? Yoksa Windows 10 Pro sadece Windows 8.1 Pro kullanıcıları için mi ?
Windows 8.1 Single Language den Windows 10 Pro versiyonuna geçiliyor mu ? Yoksa Windows 10 Pro sadece Windows 8.1 Pro kullanıcıları için mi ?
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #13 mymert dedi: Windows 8.1 Single Language den Windows 10 Pro versiyonuna geçiliyor mu ? Yoksa Windows 10 Pro sadece Windows 8.1 Pro kullanıcıları için mi ? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 SL den Windows 10 Home SL yükseltmesi yapabilirsiniz. Daha sonra isterseniz Pro sürümüne para vererek geçiş yapabilirsiniz.
mymert dedi: Windows 8.1 Single Language den Windows 10 Pro versiyonuna geçiliyor mu ? Yoksa Windows 10 Pro sadece Windows 8.1 Pro kullanıcıları için mi ? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 SL den Windows 10 Home SL yükseltmesi yapabilirsiniz. Daha sonra isterseniz Pro sürümüne para vererek geçiş yapabilirsiniz.