Dılbaz Stalin Junior Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 Merhaba sabahtan beri Windows 10 hoş geldiniz ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor yardım eder misiniz?
Merhaba sabahtan beri Windows 10 hoş geldiniz ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor yardım eder misiniz?
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.054 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Sisteminizde SSD mi, yoksa HDD mi var? Ayrıca diğer sistem özelliklerinizi de yazmanızı isteyebilir miyim?
Sisteminizde SSD mi, yoksa HDD mi var? Ayrıca diğer sistem özelliklerinizi de yazmanızı isteyebilir miyim?
Dılbaz Stalin Junior Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #3 Lazerhawk dedi: Sisteminizde SSD mi, yoksa HDD mi var? Ayrıca diğer sistem özelliklerinizi de yazmanızı isteyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... SSD ve sistem özelliklerini bilmiyorum
Lazerhawk dedi: Sisteminizde SSD mi, yoksa HDD mi var? Ayrıca diğer sistem özelliklerinizi de yazmanızı isteyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... SSD ve sistem özelliklerini bilmiyorum