Windows 10 için antivirüs önerisi

Dusmez oyun performansi.
i5-2400 sistemde kullandim oyunlarda FPS dususu falanda yok.

Dusmez oyun performansi.
i5-2400 Sistemde kullandim oyunlarda FPS dususu falan da yok.

Bende i3 7100 ile denemiştim FPS düşüşü yok bazı oyunlarda w10da olan fps droplar olmamaya başladı hatta ama CPU kullanımı bayağı saçmalıyordu.

Kasperskya boşa para vermenize gerek yok her ay hesap açıp kullanabilirsiniz. Bitdefender önerende vardı konuda ona da bakabilirsiniz.

Dün gece 30 günlük deneme sürümünü aldım zaten öyle yaparım galiba yardımlarınız için teşekkürler.

ESET, Bitdefender veya AVG, Avast. Fakat genelde 0. gün açıkları Antivirüslerin çok engelleyebileceği açıklar olmuyor o yüzden size önerim Windows 10 un destek alan LTSC sürümlerini kurmanız veya ESU programına katılmanız ayrıca sağlam bir Antivirüs ile desteklemeniz. Örneğin bende Windows 10 LoT LTSC 2019 var 2029 a kadar destek alıyor.

Esu için Windows bildirim göndermişti zaten onu yapmıştım fakat LTSC nedir bilmiyorum çok lazımsa onu da kurabilirim. Antivirüs için de şu an da Kaspersky kullanıyorum yeterli olur sanırım.

Esu için Windows bildirim göndermişti zaten onu yapmıştım fakat LTSC nedir bilmiyorum çok lazımsa onu da kurabilirim. Antivirüs için de şu an da Kaspersky kullanıyorum yeterli olur sanırım.
Kısaca tabirle Microsoft'un şirketler için yaptığı, normal Windows daha sade ve daha az programı olan daha performanslı bir işletim sistemi. İlk indirdiğinizde alışmanız biraz zor olabilir ama zamanla alışırsınız. Zaten ESU yaptıysanız bildiğim kadarıyla 1 yıl daha destek alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…