lineBreaker30113
Centipat
Daha fazla
- Ben kendim için iyi bir tarayıcı arıyorum ve sizden yardım istiyorum.
- İstediğim yardıma erişince burada verileri yayınlayarak gelenlere yardımcı olamaya çalışacağım.
- Sizden ricam, verdiğim sistem bilgileri ve amaçlarım için ne yapmam gerektiği hakkında fikrinizi söylemeniz.
- Her fikre açığım sadece fikriniz olduğunu unutmayın.
- Bilgisayarım Windows 10 ile çalışıyor, ikinci ekranı kendim ekledim.
- Söyleyeceğiniz uygulamalar için 20GB boş alanımım olduğunu varsayın çünkü işletim sistemimin yüklü olduğu diskte 13GB boş alan ve diğerinde 53GB boş alan var. Ve o 13GB alanı arttırabilirim.
- 4GB toplam RAM var öte yandan ben çok sekme açmayı düşünüyorum. (4,0 GB DDR3)
- 1,80 GHz genel hız ile çalışan bir işlemci var bunun sebebi 1,10 temel hızlı çift çekirdekli bir işlemciye sahibim. (Intel(R) Celeron(R) CPU N3350 @ 1.10GHz)
- İşlemcimin özelliği iş işlemcisi olması, yavaş gerekirse ama hızını iki katına çıkartabiliyor, uzun ömürlü ve yavaş çalıştığı için çok ısınmıyor.
- Gayet iyi bir ekran kartım var, kafaya takmayın.
- Genel ağ üzerinden araştırma yapmak. Farz-ı misal (örneğin) kimyasal formüller, fizik ve matematik formülleri, yabancı dil veya Türkçe gazeteler.
- Kod yazarken (örneğin Eclipse IDE ile java uygulaması) ikinci ekranda açık tutup ikinci ekranda bilmediğim Kütüphaneleri veya oyun geliştirmek ile ilgili planlar kurmak için oyun tasarımı ile ilgili araştırmalar yapmak. Yani bir IDE ile aynı anda tarayıcıyı açık tutmak istiyorum.
- Youtube, itch.io, Github, Technopat gibi sosyal medya sitelerini sıkça kullanmak.
- Web sitesi geliştirmek için web sitemi test etmek.
- Bilgisayarımda ProtonVPN yüklü ama gerekirse silebilirim.
- Bilgisayarımda AdBlocker, önerilirse veya gerekirse yükleyebilirim.
- Tarayıcılarda çok zaman harcarım ve daima iki pencereyi diyanet namaz vakitleri ve Google çeviri için ayırırım ve devamlı açık olur.
- Kişisel bilgilerimin satılmasını önemsemem, her şey satıyor zaten. Ama bilgisayarıma adware yüklemesin yeter.
Son düzenleme: