İkizler46 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz RAM: 16,0 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Nvidia GeForce Gtx 1660 ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Gigabayte Windows 10 uygulamaların ismini silme programı var mı? (alt+255)i sormuyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #2 İkizler46 dedi: Windows 10 uygulamaların ismini silme programı var mı? (alt+255)i sormuyorum) Genişletmek için tıkla... Masaüstünden mi bahsediyorsun?
İkizler46 dedi: Windows 10 uygulamaların ismini silme programı var mı? (alt+255)i sormuyorum) Genişletmek için tıkla... Masaüstünden mi bahsediyorsun?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.749 Makaleler 27 Çözümler 182 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 22 Ağustos 2024 #3 İkizler46 dedi: Windows 10 uygulamaların ismini silme programı var mı? (alt+255)i sormuyorum) Genişletmek için tıkla... Uygulama ismini silmekten kastınızı anlamadım ama eğer bir uygulamayı 1 den fazla kez aynı anda istiyorsanız bunun yöntemi var.
İkizler46 dedi: Windows 10 uygulamaların ismini silme programı var mı? (alt+255)i sormuyorum) Genişletmek için tıkla... Uygulama ismini silmekten kastınızı anlamadım ama eğer bir uygulamayı 1 den fazla kez aynı anda istiyorsanız bunun yöntemi var.
İkizler46 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz RAM: 16,0 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Nvidia GeForce Gtx 1660 ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #4 Said HtmAGl dedi: Masaüstünden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde Bayram Reis dedi: Uygulama ismini silmekten kastınızı anlamadım ama eğer bir uygulamayı 1 den fazla kez aynı anda istiyorsanız bunun yöntemi var. Genişletmek için tıkla... O deil masaüstündeki simgelerin (oyunlar uygulamalar v.s)
Said HtmAGl dedi: Masaüstünden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde Bayram Reis dedi: Uygulama ismini silmekten kastınızı anlamadım ama eğer bir uygulamayı 1 den fazla kez aynı anda istiyorsanız bunun yöntemi var. Genişletmek için tıkla... O deil masaüstündeki simgelerin (oyunlar uygulamalar v.s)
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 22 Ağustos 2024 #5 İkizler46 dedi: Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde Genişletmek için tıkla... Peki sadece bir tanesinin ismini mi silmek istiyorsun yoksa masaüstünde sadece ikonlar kalsın mı istiyorsun?
İkizler46 dedi: Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde Genişletmek için tıkla... Peki sadece bir tanesinin ismini mi silmek istiyorsun yoksa masaüstünde sadece ikonlar kalsın mı istiyorsun?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.749 Makaleler 27 Çözümler 182 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 22 Ağustos 2024 #6 İkizler46 dedi: Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde O deil masaüstündeki simgelerin (oyunlar uygulamalar v.s) Genişletmek için tıkla... Yani anladığım kadarıyla uygulamaların ismi masaüstünüzde gözükmeyecek sadece ikonlar kalacak öyle mi?
İkizler46 dedi: Evet masaüstündeki Simgelerin isimlerini görünmez olacak şekilde O deil masaüstündeki simgelerin (oyunlar uygulamalar v.s) Genişletmek için tıkla... Yani anladığım kadarıyla uygulamaların ismi masaüstünüzde gözükmeyecek sadece ikonlar kalacak öyle mi?
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.315 Makaleler 4 Çözümler 37 22 Ağustos 2024 #7 Çalıştıra charmap yazıp görünmez karakter kopyalabilirsin. Ya da ne istiyor isen.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.749 Makaleler 27 Çözümler 182 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 22 Ağustos 2024 #8 779221 dedi: Çalıştıra charmap yazıp görünmez karakter kopyalabilirsin. Ya da ne istiyor isen. Genişletmek için tıkla... Dediğin yöntemle tek tek uğraşmak zorunda kalır. Regeditten veya başka bir yerden yöntemi vardır müsait olunca bakacağım.
779221 dedi: Çalıştıra charmap yazıp görünmez karakter kopyalabilirsin. Ya da ne istiyor isen. Genişletmek için tıkla... Dediğin yöntemle tek tek uğraşmak zorunda kalır. Regeditten veya başka bir yerden yöntemi vardır müsait olunca bakacağım.
İkizler46 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz RAM: 16,0 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Nvidia GeForce Gtx 1660 ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2024 #9 779221 dedi: Çalıştıra charmap yazıp görünmez karakter kopyalabilirsin. Ya da ne istiyor isen. Genişletmek için tıkla... yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım
779221 dedi: Çalıştıra charmap yazıp görünmez karakter kopyalabilirsin. Ya da ne istiyor isen. Genişletmek için tıkla... yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.749 Makaleler 27 Çözümler 182 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 2 Eylül 2024 #10 İkizler46 dedi: yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım Genişletmek için tıkla... İlgili bir 3. parti uygulama bulamadım, ancak sizin için ben bir uygulama yapmaya çalışacağım. Yaptım. Bu dosyanın uzantısını .exe olarak değiştirin. Sonra da çalıştırın. Şimdiden hayırlı olsun. İkizler46 dedi: yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım Genişletmek için tıkla... NOT: Bu uygulama, seçilen klasörün içindeki bütün dosyaların adını görünmez karakterlerle doldurur. Yani uygulamaların isimleri silinmez ve böyle birşey de mümkün değil. Örnek bir fotoğraf: Son düzenleme: 2 Eylül 2024
İkizler46 dedi: yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım Genişletmek için tıkla... İlgili bir 3. parti uygulama bulamadım, ancak sizin için ben bir uygulama yapmaya çalışacağım. Yaptım. Bu dosyanın uzantısını .exe olarak değiştirin. Sonra da çalıştırın. Şimdiden hayırlı olsun. İkizler46 dedi: yok onu demiyorum öyle olunca uygulamanın ismi hala var oluyor sadece gözükmüyor masaüstündede 50 tane uygulama var hepsiyle uğraşmak zorundayım Genişletmek için tıkla... NOT: Bu uygulama, seçilen klasörün içindeki bütün dosyaların adını görünmez karakterlerle doldurur. Yani uygulamaların isimleri silinmez ve böyle birşey de mümkün değil. Örnek bir fotoğraf: