S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (65).png 80,5 KB · Görüntüleme: 93 Ekran Görüntüsü (68).png 10,6 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor.
Çözüm Lychnica 11 Şubat 2022 Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz.
Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #2 Serkhan Altay dedi: Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor. Genişletmek için tıkla... C'de fazla yer olmayınca böyle olabiliyordu. Bir bak istersen. Artı 0 Eksi
Serkhan Altay dedi: Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor. Genişletmek için tıkla... C'de fazla yer olmayınca böyle olabiliyordu. Bir bak istersen.
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 Bilgisayaranızda bir değişiklik yaptınız mı ayar falan. Artı 0 Eksi
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 11 Şubat 2022 #4 Denetim masası>Görünüm kısmından büyük simgeleri seçin>Dosya gezgini seçenekleri>Görünüm>Küçük resimlerde dosya simgesini görüntülenin tikini açın>Uygula>Tamam. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Denetim masası>Görünüm kısmından büyük simgeleri seçin>Dosya gezgini seçenekleri>Görünüm>Küçük resimlerde dosya simgesini görüntülenin tikini açın>Uygula>Tamam. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
KS KS S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #5 Lychnica dedi: Bilgisayaranızda bir değişiklik yaptınız mı ayar falan. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktif ettim acaba bununla alakalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Lychnica dedi: Bilgisayaranızda bir değişiklik yaptınız mı ayar falan. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktif ettim acaba bununla alakalı olabilir mi?
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #6 Serkhan Altay dedi: Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktif ettim acaba bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş sistem ayarlarından performans bölümüne girip SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Serkhan Altay dedi: Grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktif ettim acaba bununla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş sistem ayarlarından performans bölümüne girip SS atar mısınız?
KS KS S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #7 MScofield dedi: Denetim masası>Görünüm kısmından büyük simgeleri seçin>Dosya gezgini seçenekleri>Görünüm>Küçük resimlerde dosya simgesini görüntülenin tikini açın>Uygula>Tamam. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. berkanrekt dedi: C'de fazla yer olmayınca böyle olabiliyordu. Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. Lychnica dedi: Gelişmiş sistem ayarlarından performans bölümüne girip SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... En iyi Performans için ayarlı. Son düzenleme: 11 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Denetim masası>Görünüm kısmından büyük simgeleri seçin>Dosya gezgini seçenekleri>Görünüm>Küçük resimlerde dosya simgesini görüntülenin tikini açın>Uygula>Tamam. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. berkanrekt dedi: C'de fazla yer olmayınca böyle olabiliyordu. Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. Lychnica dedi: Gelişmiş sistem ayarlarından performans bölümüne girip SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... En iyi Performans için ayarlı.
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #8 Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz.
KS KS S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #9 Lychnica dedi: O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz. Genişletmek için tıkla... Evet sorun o sanırım şimdi deneyicem ilgin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lychnica dedi: O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz. Genişletmek için tıkla... Evet sorun o sanırım şimdi deneyicem ilgin için teşekkürler.
b0rckali Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 197 Çözümler 7 11 Şubat 2022 #10 Bilgisayar => Özellikler => Gelişmiş sistem ayarları => Performans => Ayarlar'a gidin. Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt kutusunu işaretleyin. Masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan kutusunu da işaretleyin. Artı 0 Eksi
Bilgisayar => Özellikler => Gelişmiş sistem ayarları => Performans => Ayarlar'a gidin. Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt kutusunu işaretleyin. Masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan kutusunu da işaretleyin.