Windows 10 indirilmeye devam eden güncelleme ve %100 disk kullanımı sorumu

annihilator

Hectopat
Makaleler
2
Kullandığım programlarda ve oynadığım hiç kasmayan oyunlarda anlık kasmalar,takılmalar yaşıyordum.
Disk kullanımım sürekli %100'de geziniyordu ve bunun üzerine internetten gördüğüm çözümleri uygulasam da nafile.
Virüs programları ile taradım, sonuçlar temiz çıktı.
Bilgisayarın en son bir güncelleştirmenin hala indirilmeye çalıştığını fark ettim.
Bu güncelleştirmeyi nasıl durdurabilirim veya nasıl %100 disk kullanımını azaltabilirim ?
Screenshot_6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
%71 den hiç ilerleme kaydetti mi?
Eğer diğerleri gibi yükleme bekleniyor diyorsa yeniden başlatın sistemi, güncellenecektir.
Güncellemeyi yaptım, fakat diskin %100 kullanılma sorununun çözüldüğüne dair pek bir bulgu yok.
Güncellemeden sonra da internet gitti.
Wifi sembolü yerine Masaüstü bilgisayarlardaki internet yok sembolü var.

Dostum güncelleme olduğu yüksek disk kullanımı yaşıyorsundur bir süre sonra gidiyorlar bir de sana önerim sürücülerinin kurulumlarını bir yere indir orda dursun herhangi bir sorunla karşılaşınca geri yüklersin şahsen benim çok işime yaradı. :cool:

Disk problemini geçen de tesadüfen çözdüm : %100 diski görünce arkada açık olan şeyleri tek tek kontrolümden geçirirken bir tanesi programa güncelleme yapıyordu, güncellemeyi iptal edip programı kapattığımda disk sorunu da çözülmüş oldu. Güncellemeler senin için önemli değilse direk hizmetlerden kapat gitsin Windows Update'yi.

Disk problemi diye birşey yok şu kelimeden vazgeçin artık. Diski kullanacak tabi uzayda işlem yapmıyor güncellemeler. Diski kullanacak tabi ki. RS4'e geçmemen lazımdı. Sosyalde tweak aracı yayınlamıştım takip etmemenin zararları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı