Windows 10 internet yok görünüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar Win 7’de iken böyle bir sorunum hiç yoktu. Telefonumun internetinden oyuna bağlanıyorum. LOL oynuyorum. Oyun arasında yeniden bağlantı kuruluyor diyor. Sonra bir bakıyorum masaüstüne hala bağlı ama internet yok yazıyor ama benim internetim hala açık. Yani internetimde sıkıntı yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her oyun en az 2 kez başıma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam sorunu hallettim. LoL üçüncü parti yazılım olduğu için Windows un internet güvenliği ile çakışıyor. Bende internet güvenlik duvarını devredışı bıraktım. Düzeldi.
İlginiz için teşekkür ederim :)
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama sorun devam ediyor. Bu sabah LoL' de bir oyuna girdim. Daha yükleme ekranindayken kopmaya başladı ve öyle devam etti. Oyun boyunca 5 10 kez yeniden bağlantı kuruluyor yazısı önüme çıktı. İnternetim var ama internet yok yazıyor wifi kısmına girdiğim zaman. Onerebileceginiz neler var?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı