SonYolcu
Decapat
Daha fazla
IoT'un Türkçe ISO'su yok, LTSC 2021 kurup IoT key ile kurulum yapıp normal sürümü IoT'a çevirebilirsiniz.
Windows 11 Enterprise de geçerli mi IoT sürüme çevirlme işlemi?
Yaptım oldu. 35 GB C sürücüsü tanımladım. 13 GB yakın boşluk var bütün güncellemeleri yaptıktan sonra. Wintoys uygulamasını da kurdum telemetri gibi arka plan uygulamalarını kapatmak ve optimize etmek için. Boşta 1.4 RAM kullanıyor ve Windows 11 Enterprise IoT LTSC'den daha çok beğendim ve daha hızlı geldi bana. Windows 8.1 ile aynı RAM kullanımı ve performansı oldu. Teşekkür ederim faydalı bilgileri paylaştığınız için.
Yaptım oldu. 35 GB C sürücüsü tanımladım. 13 GB yakın boşluk var bütün güncellemeleri yaptıktan sonra. Wintoys uygulamasını da kurdum telemetri gibi arka plan uygulamalarını kapatmak ve optimize etmek için. Boşta 8 GB RAM'ın 1.4 GB kısmını kullanıyor ve Windows 11 Enterprise IoT LTSC'den daha çok beğendim ve daha hızlı geldi bana. Windows 8.1 ile aynı RAM kullanımı ve performansı oldu. Teşekkür ederim faydalı bilgileri paylaştığınız için.
Windows 11 Enterprise yükleyip onu da IoT'a çevirebiliyor muyuz Windows 10 da olduğu gibi? Eğer öyle oluyorsa tamamen Türkçe olan Enterprise yükleyip deneyeceğim onu da.
Son düzenleme: