Windows 10 IoT LTSC 2021 Türkçe X64 ISO nereden bulunur?

IoT'un Türkçe ISO'su yok, LTSC 2021 kurup IoT key ile kurulum yapıp normal sürümü IoT'a çevirebilirsiniz.

Windows 11 Enterprise de geçerli mi IoT sürüme çevirlme işlemi?

Yaptım oldu. 35 GB C sürücüsü tanımladım. 13 GB yakın boşluk var bütün güncellemeleri yaptıktan sonra. Wintoys uygulamasını da kurdum telemetri gibi arka plan uygulamalarını kapatmak ve optimize etmek için. Boşta 1.4 RAM kullanıyor ve Windows 11 Enterprise IoT LTSC'den daha çok beğendim ve daha hızlı geldi bana. Windows 8.1 ile aynı RAM kullanımı ve performansı oldu. Teşekkür ederim faydalı bilgileri paylaştığınız için.

Yaptım oldu. 35 GB C sürücüsü tanımladım. 13 GB yakın boşluk var bütün güncellemeleri yaptıktan sonra. Wintoys uygulamasını da kurdum telemetri gibi arka plan uygulamalarını kapatmak ve optimize etmek için. Boşta 8 GB RAM'ın 1.4 GB kısmını kullanıyor ve Windows 11 Enterprise IoT LTSC'den daha çok beğendim ve daha hızlı geldi bana. Windows 8.1 ile aynı RAM kullanımı ve performansı oldu. Teşekkür ederim faydalı bilgileri paylaştığınız için.

Windows 11 Enterprise yükleyip onu da IoT'a çevirebiliyor muyuz Windows 10 da olduğu gibi? Eğer öyle oluyorsa tamamen Türkçe olan Enterprise yükleyip deneyeceğim onu da.

Son düzenleme:
Windows 11 Enterprise yükleyip onu da IoT'a çevirebiliyor muyuz Windows 10'da olduğu gibi? Eğer öyle oluyorsa tamamen Türkçe olan Enterprise yükleyip deneyeceğim onu da.
Windows 11 Enterprise'dan kastınız LTSC sürümü ise, evet, onu da IoT'a çevirebiliyorsunuz (IoT LTSC sürümü normal LTSC'ye göre +5 yıl destek sağlar). Yine de bilgilendirmekte fayda var, İngilizce olan IoT sürümleri de kurulumdan sonra Türkçe yapılabiliyor.

Windows 11 Enterprise'dan kastınız LTSC sürümü ise, evet, onu da IoT'a çevirebiliyorsunuz (IoT LTSC sürümü normal LTSC'ye göre +5 yıl destek sağlar). Yine de bilgilendirmekte fayda var, İngilizce olan IoT sürümleri de kurulumdan sonra Türkçe yapılabiliyor.

Aynı keyi kullanabiliyoruz değil mi IoT dönüşümü için?

Gerçekten merak ediyorum genelde eski tarz bilgisayarlarda kullanılıyor ama güncel bilgisayarlarda RTX 3070 Ti ekran kartım var. Aslında kendi kullandığım Windows 10'da debloat ettim ve boşta RAM tüketimim 16 GB üzerinden 2.5GB dolaylarında dolaşıyor fakat acaba bu tarz bir şey denesem memnun kalır mıyım diye düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı