Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10 ISO dosyasını indirdikten sonra, inen dosyaya tıklamama gerek var mı? Yoksa indikten sonra dosyaya hiç tıklamadan Rufus ile mi yazdırmam gerekiyor?
Arkadaşlar Windows 10 ISO dosyasını indirdikten sonra, inen dosyaya tıklamama gerek var mı? Yoksa indikten sonra dosyaya hiç tıklamadan Rufus ile mi yazdırmam gerekiyor?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 13 Eylül 2021 #2 Doğrudan yazdırman gerekiyor.
KULAC Decapat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #3 ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus programı ile USB Belleğe yazman gerekiyor.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #4 Rufus ile yazdıman lazım.
Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #5 KULAC dedi: ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus programı ile USB belleğe yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam.
KULAC dedi: ISO dosyasını indirdikten sonra Rufus programı ile USB belleğe yazman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.637 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 13 Eylül 2021 #6 Furkan Sr dedi: Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Furkan Sr dedi: Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #7 Furkan Sr dedi: Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın.
Furkan Sr dedi: Yani inen dosyaya hiç tıklamama gerek yok, direk Rufus ile yazdırıyorum değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın.
Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #8 ZerTV dedi: Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kolay gelsin. ZerTV dedi: Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor. Son düzenleme: 13 Eylül 2021
ZerTV dedi: Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kolay gelsin. ZerTV dedi: Tıklamana gerek yok Rufus ile yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 13 Eylül 2021 #9 Furkan Sr dedi: Teşekkürler kolay gelsin. Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Farketmez indir birini.
Furkan Sr dedi: Teşekkürler kolay gelsin. Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Farketmez indir birini.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #10 Furkan Sr dedi: Teşekkürler kolay gelsin. Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmıyor birini indirin.
Furkan Sr dedi: Teşekkürler kolay gelsin. Hocam son olarak Rufus için taşınabilir ve normal sürüm var hangisini indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmıyor birini indirin.