Windows 10 kapatıp açınca fare ve klavye görünmüyor

Kvnc44

Hectopat
Sistemime Windows 10 kurdum, PC'yi kapatıp açtığımda mouse ve klavye görmüyor. Reset attığım zaman tekrar başaldığında görüyor. Ayrıca ağ bağlantısı kesilip duruyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? Yoksa tekrar Windows 7'ye geçeceğim. Not: PSU'yu değiştirdim acaba onun etkisi olabir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Boost 4 programını indirdim güncelledim yine aynı reset attığım zaman görünüyor.

Büyük ihtimal o bozuyor zaten Driver'ları. Denetim Masası\Tüm denetim masası Öğeleri\Kurtarma sistem geri yükleme'yi aça tıkla. Driver Booster'ın hazırladığı kurtarmaya geri dön. Yani Driver Booster'in son sürümü bile 7.5 siz 4 kullanmışsınız.

Tekrardan format atsam olur mu? Windows'un kendi sitesinden indirsem ISO dosyasını acaba ISO dosyanında mı bir sorun var.

ISO dosyasına sağ tıkla özellikler de boyut yazan yer ile diskteki boyut yazan yerdeki rakamlar 3 aşağı 5 yukarı aynı olması gerekir. Temiz format daha iyi olur. Kurulum yaparken internet bağlantın da olsun.

i7 870 işlemcim
8 GB RAM 1333 MHz
120 GB SSD
500 GB HDD
500W PSU
Sorunu çözdüm KMS programıyla etkinleştirmiştim. Sonra yeniden format attım Pro sürümünü Windows'u etkinleştirmedim oldu KMS programı virüslü.
Sorun çözüldü hızlı başlatmayı kapatınca oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…