Windows 10 KB5062554 güncellemesi 0x803f805 hatası veriyor

eric0101

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Asuspro 8 GB RAM, 1 TB HDD Windows 10 Pro özellikte PC var. Ama güncelleştirmeleri denetlediğimde KB5062554 kodlu güncellemeyi yaparken en başında hata veriyor. Hata kodu 0x803f805. İnternetteki çoğu yöntemi denedim. Antivirüsü kaldırıp denedim, SFC now taraması yaptım. Hizmetlerden durdurup yeniden başlattım. Ama hep o hatayı veriyor. Güncelleme yapamıyorum, MP3 müzik açarken Windows Media Player bir süre sonra "Sürücü çalıştırması başarısız" gibi hatalar vermeye başladı. Sizce ne yapmalıyım? Format atsam bile yine karşıma çıkar diye düşünüyorum çünkü daha 1.5 ay önce format attım. Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim... Yeni PC alacak gücüm yok. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam ordan direkt indirip yüklersem sorun düzelir mi sizce? Elle yaptığım için Windows düzgün çalışmaz diye korkuyorum ama bilmiyorum?
Kendim de çok kez yükledim efendim bir soruna neden olmuyor genelde. Sadece Windows Update'in uzaktan indirdiği dosyayı manuel olarak alıyorsunuz.

Eğer sorunun kaynağı sadece Windows Update ise çözülmesi gerekir ancak sorun başka bir şeyden kaynaklanıyorsa tekrar gözden geçirmeniz gerekecek bazı şeyleri.

Kendim de çok kez yükledim efendim bir soruna neden olmuyor genelde. Sadece Windows Update'in uzaktan indirdiği dosyayı manuel olarak alıyorsunuz.

Eğer sorunun kaynağı sadece Windows Update ise çözülmesi gerekir ancak sorun başka bir şeyden kaynaklanıyorsa tekrar gözden geçirmeniz gerekecek bazı şeyleri.
Hocam sorun giderme de çalıştırdım sorun bulmuyor ama güncelleştirmeleri yüklenmiyor. Peki Hocam Manuel deneyeyim . Manuel için inen dosyayı tıklayıp yüklüyorum başka bir yerden kurma vs. yok değil mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı