Windows 10 kendi kendine etkinleşti

UTKU123161

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımda Windows 7 kuruluydu. Ben Microsoft'un sitesinden Windows 10 indirdim ama orijinal olarak geldi galiba. Windows'u etkinleştirin yazmıyor. Ücret falan ödemem değil mi?

Çözüm
Dijital olarak etkinleşmiştir oem key vardır belki. Otomatik etkinlestiriyordur.Benim leptopda öyleydi her formattan sonra internete 1 Kere bağlanması yeter oto etkinleştiriyor.
Dijital olarak etkinleşmiştir oem key vardır belki. Otomatik etkinlestiriyordur.Benim leptopda öyleydi her formattan sonra internete 1 Kere bağlanması yeter oto etkinleştiriyor.
Merhabalar, bilgisayarımda Windows 7 kuruluydu. Ben Microsoft'un sitesinden Windows 10 indirdim ama orijinal olarak geldi galiba. Windows'u etkinleştirin yazmıyor. Ücret falan ödemem değil mi?
Yazı bir ay sonra geliyor diye biliyorum. Geldiğinde bile bazen çıkmıyor. Ben uzun süredir etkinleştirmeden kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Sadece kişiselleştirme (tema gibi) ayarlarını yapamıyorsun ve sağ altta silik bir şekilde etkinleştirme uyarısı gözüküyor. Güncellemeleri de alabiliyorum.

Masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştir dediğinizde arka planı falan değiştirmenize izin veriyor mu?

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…