Windows 10 Kendiliğinden Oluşan Klasörler

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda rastgele bilmediğim şekilde dosyalar ve klasörler oluşuyor. Daha düne kadar bir şey yokken hiç görmediğim dosyalar sistemi sarmış durumda. Örnek olarak; "System.sav" klasörü.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

AMD ve Nvidia ekran kartı sürücülerini yüklerken dosyalarını bu klasöre çıkarıyor. AMD dosyasının içindekiler kurulum ile alakalı ise kaldırabilirsin.
Intel dosyaları yükleme esnasında oluşturulan log dosyalarını tutuyor. Boyutunun düşük olması lazım. Kaldırabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz.
System.sav dosyası için Yabancı forumlarda HP bilgisayarlarda sistem yazılımını sıfırlamak için kullanılan dosyaları barındırdığı yazıyor. Sisteminize zarar vereceğini düşünmüyorum. Kaldırabilirsiniz.
Ama bu dosya çıkmadan önce herhangi bir yazılım yüklediniz mi? Yedekleme, bakım yada Antivirüs yazılımı olabilir.

Eğer iki tane kullanıcı hesabınız var ise eski hesabın dosyalarını kaldırabilirsiniz. Tabi bunu el ile kaldırmayın.
Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları açın. Kullanıcı hesaplarını kaldır seçeneğini seçin.
Screenshot_1.png

Sadece bir kullanıcı hesabınız var ise kullanıcı dosyalarının içeriğinin ekran görüntüsünü paylaşın.

System.sav dosyası silindikten sonra bir daha gözükmedi ama diğer dosya ne kadar silsem de kapat/aç ya da yeniden başlat olduktan sonra tekrar çıkıyor. Bilgisayarı Eset, Avira ve Malwarebytes programları ile taradım. Bir kaç virüs bulup sildiler ama bu dosyaya bir faydası olmadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı