Windows 10 Key Aktifleştirme

Forgos

Hectopat
Daha fazla  
Durumu başlıkta nasıl açıklıyacağımı bilemedim. Elime Monster Tulpar T7 v3.1.1 geçti bugün. İçerisinde Windows 8 Single Language yüklü ve CD key girilmemiş. Ben önceden Windows 10 keyi satın almıştım. Mediacreationtool ile eski bilgisayarımdan USB'li kurulum yapacaktım ancak yaparken internet kesildi ve ben programı kapatmayı denedim. Sonunda artık mediacreatortool açılmıyor. O seçenek ortadan kalkmış oluyor. Diğer bilgisayara Windows mediacreator tool'u indirip Windows 10'a yükselt desem (öyle bir seçene var mıydı hatırlamıyorum bile...) Windows 10 keyini yazarak yükseltmeyi gerçekleştirebilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mediacreation tool'da başka bilgisayar için indirme seçeneği mevcut. Ayrıca sosyalde de Windows 10.iso linki var. Herhangi birinden indirdikten sonra usb belleğe yazarak kurabilirsiniz.

Anladığım kadarıyla yeni aldığınız bilgisayarda Windows 8 var ve etkinleştirilmemiş (Nasıl oluyor anlamadım ). Siz ise daha önceden Windows 10 lisansı satın almıştınız ve önceki bilgisayarınızda kullanacaktınız. Ancak bazı sorunlar nedeniyle yükseltme yapmadan iptal ettiniz ve şimdi, Windows 10 lisansınızı yeni bilgisayarda yükseltme yardımı ile kullanmak istiyorsunuz (Bayağı uzun oldu ).
Eğer anahtarınız şunlardan biri ile bitmiyorsa evet, lisansınızı yeni bilgisayarda kullanabilirsiniz (Bu anahtarlar sadece yükseltmesi onaylanan ve tamamlanan bilgisayarlarda kullanılabilir):
- H8Q99
- 3V66T
- YTDFH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…