Korsan Windows'u etkinleştirmek için böyle programlar hiç güvenli bir tercih değil. İşletim sistemi de korsan olunca virüsler ortalıkta cirit atıyor olabilir. 10₺-20₺'likleri vardı, onlara göz atın derim. Key almak en mantıklısı ve doğru karar olur.
@Berhan. sizin moderatör olduğunuz zaman banlıydım, şimdi tebrik ediyorum, kusura bakmayın
Windows 10 lisansı Microsoft´un sitesinde 1.300 ₺, 1.900 ₺ gibi fiyatlarla satılıyor. 10 ₺, 20 ₺ ya da 50 ₺ gibi ucuz fiyatlardan satan kişilerin bu keyleri nereden ve nasıl elde ettikleri meçhul. Bu nedenle fazla güvenmenizi önermem.
50 TL vermek mantıklı olmaz. Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu alabilirsiniz. Bu arada KMSpico gibi programları asla kullanmamanızı tavsiye ederim. Daha dün arkadaşım format attırmış ve KMSpico ile korsan yüklemişler, laptop virüsten geçilmiyordu. Neyse ki yeniden format atacağız ve bu tür anahtarlar ile etkinleştireceğiz. Bu arada ben de 3 TL'ye aldım ve orijinal çıktı.
E-PTT sitesinde 10-15 TL civarlarında Keyler satılıyordu. Korsan kullanmaktansa onlardan alıp orijinal Windows kullanmak ve bu yolla güncellemeleri eksiksiz almak hem sizin başınızın ağrımaması hem de bilgisayarınızın virüsler ile daha az başının ağrıması açısından mantıklı olacaktır
50 TL vermek mantıklı olmaz. Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu alabilirsiniz. Bu arada KMSpico gibi programları asla kullanmamanızı tavsiye ederim. Daha dün arkadaşım format attırmış ve KMSpico ile korsan yüklemişler, laptop virüsten geçilmiyordu. Neyse ki yeniden format atacağız ve bu tür anahtarlar ile etkinleştireceğiz. Bu arada ben de 3 TL'ye aldım ve orijinal çıktı.
Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Site zaten güvenilir, o konuda korkmanıza gerek yok.