A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 17 Ocak 2024 #11 MXAY dedi: Niye hocam, ne olacak ki sanki? Belki aynı sorunu yaşanlar çözüm ararken denk gelecek, faydası olacak. Genişletmek için tıkla... Aradan geçen 2 yıl sonra şunu söylemeliyim, ben bunu hangi kafayla yazmışım
MXAY dedi: Niye hocam, ne olacak ki sanki? Belki aynı sorunu yaşanlar çözüm ararken denk gelecek, faydası olacak. Genişletmek için tıkla... Aradan geçen 2 yıl sonra şunu söylemeliyim, ben bunu hangi kafayla yazmışım
A acemikemanci Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #12 Archley dedi: Aradan geçen 2 yıl sonra şunu söylemeliyim, ben bunu hangi kafayla yazmışım Genişletmek için tıkla... 2 sene sonrada ben yazayım. işlem olmadığı zaman kilt ekranına geçince windows 10 uyandırınca 1 dk kilit ekranında donuk bekliyor sonra acılıyor çözemedik hala. windowsun sorunu
Archley dedi: Aradan geçen 2 yıl sonra şunu söylemeliyim, ben bunu hangi kafayla yazmışım Genişletmek için tıkla... 2 sene sonrada ben yazayım. işlem olmadığı zaman kilt ekranına geçince windows 10 uyandırınca 1 dk kilit ekranında donuk bekliyor sonra acılıyor çözemedik hala. windowsun sorunu