seref25 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 seref25 dedi: Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler? Genişletmek için tıkla... Bende masaüstünde vardı. Anakart sorunluydu. Ondan olabilir. Artı 0 Eksi
seref25 dedi: Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler? Genişletmek için tıkla... Bende masaüstünde vardı. Anakart sorunluydu. Ondan olabilir.
KS KS seref25 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 NormalVatandas dedi: Bende masaüstünde vardı. Anakart sorunluydu. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Dell laptop 4 GB ram 320 GB harf var Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Bende masaüstünde vardı. Anakart sorunluydu. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Dell laptop 4 GB ram 320 GB harf var
Rivero1 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 seref25 dedi: Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler? Genişletmek için tıkla... Formatlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
seref25 dedi: Bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Sık sık kilitlendi mesajı çıkıyor ve kapanıyor. Sorun nedir kardeşler? Genişletmek için tıkla... Formatlamayı denediniz mi?