serkankocal Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #1 Windows 10'da her ne yaptıysam hesabımı yönetici hesabı yapamıyorum. Ve Windows için herhangi bir değişiklik yaptığımda bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 401457 İnternetten araştırıp uyguladığım yöntemler bir işe yaramadı yok mu bunun bir çözümü? Dosya Ekleri denetim.jpg 24,4 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2019
Windows 10'da her ne yaptıysam hesabımı yönetici hesabı yapamıyorum. Ve Windows için herhangi bir değişiklik yaptığımda bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 401457 İnternetten araştırıp uyguladığım yöntemler bir işe yaramadı yok mu bunun bir çözümü?
rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #2 serkankocal dedi: Windows 10'da her ne yaptıysam hesabımı yönetici hesabı yapamıyorum. Eki Görüntüle 401455 Ve Windows için herhangi bir değişiklik yaptığımda bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 401457 İnternetten araştırıp uyguladığım yöntemler bir işe yaramadı yok mu bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
serkankocal dedi: Windows 10'da her ne yaptıysam hesabımı yönetici hesabı yapamıyorum. Eki Görüntüle 401455 Ve Windows için herhangi bir değişiklik yaptığımda bu uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 401457 İnternetten araştırıp uyguladığım yöntemler bir işe yaramadı yok mu bunun bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
serkankocal Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #3 Bunu denedim ancak hata verdi.
rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #4 serkankocal dedi: Bunu denedim ancak hata verdi. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod kullandınız mı?
serkankocal dedi: Bunu denedim ancak hata verdi. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod kullandınız mı?
serkankocal Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #5 rhonie01 dedi: Güvenli mod kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'dan bir süre uğraşıp halletmeyi başardım teşekkür ederim tavsiye için.
rhonie01 dedi: Güvenli mod kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'dan bir süre uğraşıp halletmeyi başardım teşekkür ederim tavsiye için.