Windows 10 Kulaklık Cızırtı Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar Windows 7'de iken Windows 10 1809 sürümüne geçtim. Ses yazılımını kurdum fakat müzik dinlerken 3-4 saniyede bir cızırtı geliyor arkadan takılıyor gibi oluyor. Donma falan yok anlık cızırtı var ve rahatsız edici. Ses kartım Realtek.
Anakart Gigabyte EX-58 Extreme, bu sorunu nasıl çözebilirim? Çözülmezse mecbur Windows 7'ye geçeceğim.

Düzenleme: Bu arada kulaklıkta sorun yok telefonda gayet sorunsuz cızırtısız çalışıyor.
Sonra niye Windows 7'ye geçiyorsunuz efendim falan filan, yardımcı olan yok birisi yok.

Son düzenleme:
Cahilliğime verin, sadece anakartım'ın SNR ALC889A ses kartına sahip olduğunu biliyorum.

Ne demek, herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Siz doğrudan Download deyin, uygun sürüm inecek. Takıldığınız noktada belirtin.

Ne demek, herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Siz doğrudan Download deyin, uygun sürüm inecek. Takıldığınız noktada belirtin.
Hocam bir süre cızırtı gitmişti Windows 7'de. Bugün artık 7'den bıktığım için son sürüm 10'a geçeyim dedim yine cızırtı olayı başladı tekrardan. Sizin yayınladığınız son Realtek yazılımını kurdum. İlk defa çözemediğim bir sorunla baş başa kaldım. Şu USB şeklinde olan ses kartlarından alsam problemim çözülür mü acaba? Ya da bir tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğim bağlantıdaki sürücü sürekli güncellenmekte. Yeni sürümle de sorun devam ediyorsa harici ses kartı alabilirsiniz. Tavsiyem Xonar U5 olabilir.

Son güncel olan sürücüyü kurmuştum. Önerdiğiniz ses kartı benim bütçemi aşıyor maalesef. Şu 40-45 TL'lik USB ses kartlarını alsam idare eder mi acaba? Ses kalitesi bozulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı