AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.108 Çözümler 82 Yer Başkent Dün 22:22 #11 rezdwig dedi: W10 LTSC 2021 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Cayır cayır. Ben de iş yerindeki HDD'si olan OEM PC'ye kurdum, çok iyi uyum sağladı, cuk oturdu. Bide MAS çaktım tam oldu.
rezdwig dedi: W10 LTSC 2021 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Cayır cayır. Ben de iş yerindeki HDD'si olan OEM PC'ye kurdum, çok iyi uyum sağladı, cuk oturdu. Bide MAS çaktım tam oldu.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:30 #12 AceTeq dedi: Cayır cayır. Ben de iş yerindeki HDD'si olan OEM PC'ye kurdum, çok iyi uyum sağladı, cuk oturdu. Bide MAS çaktım tam oldu. Genişletmek için tıkla... W11 LTSC denemek istiyorum bi sonraki formatta ona geçeceğim.
AceTeq dedi: Cayır cayır. Ben de iş yerindeki HDD'si olan OEM PC'ye kurdum, çok iyi uyum sağladı, cuk oturdu. Bide MAS çaktım tam oldu. Genişletmek için tıkla... W11 LTSC denemek istiyorum bi sonraki formatta ona geçeceğim.