G Gürkan Erdem Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar laptopa Windows 10 kurarken kurulum USB'sini taktığımda direkt Windows yükleme ekranına attı. BIOS'a vs girmedim sorun olur mu?
Arkadaşlar laptopa Windows 10 kurarken kurulum USB'sini taktığımda direkt Windows yükleme ekranına attı. BIOS'a vs girmedim sorun olur mu?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Ağustos 2021 #2 Sistemi USB'den boot etmek için BIOS'a girecektin zaten. Sistem otomatik USB'den boot edildiyse sorun yoktur diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Sistemi USB'den boot etmek için BIOS'a girecektin zaten. Sistem otomatik USB'den boot edildiyse sorun yoktur diye tahmin ediyorum.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.888 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #3 Gürkan Erdem dedi: Arkadaşlar laptopa Windows 10 kurarken kurulum USB'sini taktığımda direkt Windows yükleme ekranına attı. BIOS'a vs girmedim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi
Gürkan Erdem dedi: Arkadaşlar laptopa Windows 10 kurarken kurulum USB'sini taktığımda direkt Windows yükleme ekranına attı. BIOS'a vs girmedim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 @Gürkan Erdem boot menüsünden BIOS'a girmeden direk Windows kurulumuna geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi