Windows 10 kurarken kırmızı ekran

Alperen_T

Centipat
Bilgisayar FreeDos olarak geldi. BIOS ekranı normal açılıyor ama belleği takıp açtığımda böyle bir ekran geliyor. Sorun bellekte mi?

20190722_102643.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun.

USB bellekle alakalı gibi durmuyor bunu yetkililerle paylaşın. Telefondan teknik destek sağlıyorlar. Serviste incelemeleri de gerekebilir sıkıntılı bir durum gibi görünüyor. Ben de ekran kartındaki sorunla alakalı olarak ana kartını değiştirmiştim. Bu arada model ne?

Teknik servisle konuştum. Bios menüsü normal bir şekilde açılmasa ekranda sorun vardır ama bios menüsü normal açıldığı için yüklediğiniz bellekte sorun vardır dediler. Rufus ile internetten indirdiğim isoyu atmıştım şimdi başka bir bellekle Microsoft'un kendi programıyla indirip deneyeceğim. Olmazsa tekrar arayıp sorarım gerekirse servise veririm düzeltip yollarlar zaten. Düzelirse ya da düzelmezse yazacağım buraya.

Öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun.

USB bellekle alakalı gibi durmuyor bunu yetkililerle paylaşın. Telefondan teknik destek sağlıyorlar. Serviste incelemeleri de gerekebilir sıkıntılı bir durum gibi görünüyor. Ben de ekran kartındaki sorunla alakalı olarak ana kartını değiştirmiştim. Bu arada model ne?
Modeli Monster Abra a5 v15.2.1

Yeni aldım kartı değil direkt bilgisayarı değiştirmelerini isteyeceğim o yüzden uzun süreceğini sanmıyorum.
Ben de yeni almıştım. 1 ay olmamıştı bile. Sanmıyorum cihazın komple değişeceğini ancak deneyin isteyin bunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı