Windows 10 kurulum bittikten sonra tekrar baştan başlıyor

Wanderar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 7700 x3d
Gigabayt b650m ds3h rev.1
Gskill flare 2x16
Kingston 2tb ssd
Arctic liquid freezer 2
Corsair rm750
Zotac 4070ti trinity
Phantaks g360a
Meslek
Mimar
Yeni aldığım bilgisayar freedoos olarak geldi. Windows 10 yüklemeye çalıştım Technopat'ın videolarını takip ederek. Sürücü kısmında SSD'ye yüklediğimde kurulum yaptı ama bittikten sonra beni tekrar giriş sayfasına attı ve Boot Device'larda Kingston diye yeni bir şey açtı.( ben de sanırım yüklediğim Windows 10 o diyerek açtım ama tekrar beni ilk sayfaya gönderdi.)

Dosya Ekleri

• C2CD2015-6AE2-4317-BFF0-D7983DFFE392.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 68
  • 488560D3-67DE-424F-BFB1-B7525D0D66AA.jpeg
    815,8 KB · Görüntüleme: 79
Çok teşekkür ederim. 1 saattir niye oluyor diye düşünürken çözümünün bu kadar olabileceğini düşünemedim.(Bilgisayar özürlüsüyüm resmen.)

Merhaba bende de aynı sorun var fakat usb yi çıkardığımda hdd başlatamıyor sistemi ve mini bir bios menüsü açılıyor direkt. 2 seçenek veriyor hdd den veya cd den mi başlatalım gibisinden soruyor. Hdd seçiyorum tepki vermiyor.
Not: HDD sorun yoktu. Boot öncelik sıralamam 1. Usb
2. Hdd
3. CD

İşletim sistemi yüklemesi tamamladıktan sonra hdd yi 1’e alıp f10 ile tekrar başlatıyorum mini bios tekrar geliyor başlar başlamaz. Yine başlatamıyor. Format dosyam da sağlam. Çıkmaza girdim yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…