Windows 10 kurulum esnasında LAN kablosu ile İnternet'e bağlanılır mı?

lord of destiny

Decapat
Ben yeni sistem topladım, bugun kuracağım. FreeDOS haldeyken Windows kurulumuna geçerken, modem ile PC'ye lan kablosunu taksam kurulum sonrası direkt İnternet'e bağlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen değil. İlk önce ağ tanımlaması yaparsınız. Daha sonra bağlanır hocam. Acele yok. 😊

Ben yeni sistem topladım, bugun kuracağım. FreeDOS haldeyken Windows kurulumuna geçerken, modem ile PC'ye lan kablosunu taksam kurulum sonrası direkt İnternet'e bağlanır mı?
İki tarafta otomatik olarak ayarlanmışsa, bilgisayarın portu yeşil yandıkça iletişim kanalı aktif, sarı ışık yanıp sönüyorsa arada iletişim yapılıyor demektir. Herhangi bir ağ ayarı yapılmasına gerek yok otomatik modda.

Arkadaşlar Windows kurulum aşamasında "şimdi sizi İnternet'e bağlayalım" dedi bende ethernet kablosunu taktım, bir ucunu PC'ye diğer ucunu modeme, hiçbir ayar yapmadan bağlandı ( Windows 10 )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı