Windows 10 kurulum ve etkinleştirmek

Korpeeren44

Femtopat
Arkadaşlar selam ben FreeDOS bir laptop satın aldım ve Technopat kanalından kurulumun nasıl olduğunu az çok anladım diyelim ki Windows 10'u kurduk ve etkinleştirme olayı çıktı bir yerlede gördüm ki Windows 10'u etkünleştirmeyi çoğu kişi tavsiye ediyor Windows 10 etkinleştirmek için illa Key mi almam lazım yoksa etkinleştirmeden sınırsız bir şekilde kullanabilir miyim? Hayatımda ilk kez bir FreeDOS sisteme Windows 10 yükleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme sürümü sınırsız kullanılabilir.
Etkinleştirmek için OEM Key'ler ve direk orijinal Key'ler var.
Orijinal Key'lerin fiyatı 1000TL civarında.

Anladım, peki diyelim ki ben Key almadım sadece Windows kurdum laptopa bir sıkıntı çıkmaz değil mi bir de OEM Key'ler güvenilir mi aslında güvenilir olan şeyi tercih etmek mantıklı ama bin lirada vermek istemiyorum deneme sürümünün sınırsız kullanıldığına emin misiniz çünkü bazı yerlerde bunun süreli olduğu ve bilgisayarın bir zaman sonra kendini sürekli yeniden başlayacağını yazıyorlar.

Anladım, peki diyelim ki ben Key almadım sadece Windows kurdum laptopa bir sıkıntı çıkmaz değil mi bir de OEM Key'ler güvenilir mi aslında güvenilir olan şeyi tercih etmek mantıklı ama bin lirada vermek istemiyorum deneme sürümünün sınırsız kullanıldığına emin misiniz çünkü bazı yerlerde bunun süreli olduğu ve bilgisayarın bir zaman sonra kendini sürekli yeniden başlayacağını yazıyorlar.

OEM Key biraz da şans işidir etkinleştirdikten 1 hafta sonra gidedebilir ömrün boyunca da kullanabilirsin.
Deneme sürümü sınırsız kendim 3 senedir kullanıyorum.

Bir sorun çıkmaz ama sana sürekli sana uyarı gelir windowsu etkinleştirin diye buda çok rahatsız eder. Sürekli ekrana gelerek. Orjinal windows da pahalı haliyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun çıkmaz ama sana sürekli sana uyarı gelir Windows'u etkinleştirin diye bu da çok rahatsız eder. Sürekli ekrana gelerek. Orijinal Windows'da pahalı haliyle. Ama KMSpico ile crackli kullanabilirsin.

Korsan yazılım önermek yasak!

Ne gibi özellikler hocam etkinleştirmeden süresiz ve normal bir şekilde kullanabilir miyim bilgisayarı ve güvenlik açısından bir sıkıntı olur mu?

Ekrana bir mesaj vs. gelmiyor 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yok özellik olarak ne eksik kalır örnek vereyim mesela.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    61,4 KB · Görüntüleme: 75
OEM Key biraz da şans işidir etkinleştirdikten 1 hafta sonra gidedebilir ömrün boyunca da kullanabilirsin.
Deneme sürümü sınırsız kendim 3 senedir kullanıyorum.
Hocam şimdi anladığım kadarıyla Windows 10 u kurduktan sonra normal gündelik şekilde sınırsız istediğim zaman girip çıkabileceğim demi bilgisayarıma Key olmadan bilgisayarda belli bir zaman sonra kapanıp açılmaya başlamaz demi ondan korkuyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı