T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 25 Ocak 2019 #1 Windows 10 format esnasında hiçbir sürücü bulunamadı yazıyor ve harddisk görünmüyor. Format atamıyorum. Sebebi nedir?
Windows 10 format esnasında hiçbir sürücü bulunamadı yazıyor ve harddisk görünmüyor. Format atamıyorum. Sebebi nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ocak 2019 #2 UEFI kurulum yapacaksınız M.2 NVMe SSD kullandığınızdan ötürü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UEFI kurulum yapacaksınız M.2 NVMe SSD kullandığınızdan ötürü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 Hiç uğraşma kurulumu kapat takdığın CD veya USB belleği sök boot menüden hard disk e al ya da SSD'ye sonra USB ya da CD'yi geri tak kurulumu yeniden başlat sorun çözülüyor ben denedim oldu.
Hiç uğraşma kurulumu kapat takdığın CD veya USB belleği sök boot menüden hard disk e al ya da SSD'ye sonra USB ya da CD'yi geri tak kurulumu yeniden başlat sorun çözülüyor ben denedim oldu.
3 332690 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 6 Çözümler 2 25 Eylül 2021 #4 Merhaba; konu eski ama Google ile gelenlere belki faydası olacaktır. Bu sorunu bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Merhaba; konu eski ama Google ile gelenlere belki faydası olacaktır. Bu sorunu bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et