Windows 10 kurulumu sonrası Bluetooth özelliği gitti

enes00

Decapat
Bilgisiyarım güncel olduğu halde Bluetooth yok. Vardı, sonradan Windows 10 üzerine tekrar Windows 10 kurdum ve gitti. Ne yapabilirim?

Sistem özelliklerim:

İşlemci: AMD 3600.

Anakart: MSI B550 Mortar.

RAM: 8x2 3200MHz 16CL.

Ekran kartı: Sapphire RX580 8 GB Pulse.

SSD: XPG SX8200 PRO 512 GB.

MSI Global Buradan ne indireceğim veya nasıl kuracağım?

Neden Windows 10 üzerine tekrar Windows 10 kurdun ki? Bence temiz kurulum yapıp tüm driverları sıfırdan kurman iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz Mortar serisinde Wi-Fi özelliği yok, dolayısıyla Bluetooth'da yok. Sizin ki MAG B550M MORTAR WIFI olmasın? Eğer o ise LAN drivers kısmında BlueTooth Driver'ı kurun.
1605141418636.png

Bilgisiyarım güncel olduğu halde Bluetooth yok. Vardı, sonradan Windows 10 üzerine tekrar Windows 10 kurdum ve gitti. Ne yapabilirim?

Sistem özelliklerim:

İşlemci: AMD 3600.

Anakart: MSI B550 Mortar.

RAM: 8x2 3200MHz 16CL.

Ekran kartı: Sapphire RX580 8 GB Pulse.

SSD: XPG SX8200 PRO 512 GB.

MSI Global buradan ne indireceğim veya nasıl kuracağım?

Tekrardan Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin en garantisi ve en iyisi bu olacaktır. Temiz kurulumdan sonra yüklenmeme ihtimali bazen olabiliyor temiz kurulumdan sonra linkten anakartına uygun driveri kurabilirsin.

Senin için bir link 😏 BT Driver'i buradan indirebilirsin temiz kurulumdan sonra kurmanı tavsiye ediyorum.

Diğer uygun driverler de burada: MSI Global

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı