AceBaran Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 24 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbol Antrenörü 27 Mart 2021 #1 Herkese merhaba, PC'ye Windows kurulumu yaparken, elektrikler gitti geldi kurulum yarıda kesildi. Açarken şöyle hata veriyor. Tamam'a tıklasam da değişen bir şey olmuyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri image.jpg 62,4 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2021
Herkese merhaba, PC'ye Windows kurulumu yaparken, elektrikler gitti geldi kurulum yarıda kesildi. Açarken şöyle hata veriyor. Tamam'a tıklasam da değişen bir şey olmuyor. Ne yapabilirim?
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #2 Yeniden kurulum yapın.
AceBaran Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 24 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbol Antrenörü 27 Mart 2021 #3 Hocam, yapamıyorum. Kurulum ekranına gitmiyor.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 27 Mart 2021 #4 USB ile başlatın bilgisayarı.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #5 AceBaran dedi: Hocam, yapamıyorum. Kurulum ekranına gitmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından tekrar flash belleği en üste çıkarın.
AceBaran dedi: Hocam, yapamıyorum. Kurulum ekranına gitmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından tekrar flash belleği en üste çıkarın.
AceBaran Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 24 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbol Antrenörü 27 Mart 2021 #6 Şu an ilk sırada değil mi ? Kafan kaynadı çözüm aramaktan. Biraz mala anlatır gibi anlatın gerekirse şu an algılarım kapandı resmen. Dosya Ekleri image.jpg 95,4 KB · Görüntüleme: 24
Şu an ilk sırada değil mi ? Kafan kaynadı çözüm aramaktan. Biraz mala anlatır gibi anlatın gerekirse şu an algılarım kapandı resmen.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #7 AceBaran dedi: Şu an ilk sırada değil mi? Kafan kaynadı çözüm aramaktan. Biraz mala anlatır gibi anlatın gerekirse şu an algılarım kapandı resmen. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Oradakilerin hangisi flash belleğinizin ismi ise onu üste alın. İkinci ve dördüncü sıradakileri üste alın.
AceBaran dedi: Şu an ilk sırada değil mi? Kafan kaynadı çözüm aramaktan. Biraz mala anlatır gibi anlatın gerekirse şu an algılarım kapandı resmen. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Oradakilerin hangisi flash belleğinizin ismi ise onu üste alın. İkinci ve dördüncü sıradakileri üste alın.
AceBaran Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 24 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbol Antrenörü 27 Mart 2021 #8 MichaelWhite dedi: Hayır değil. Oradakilerin hangisi flash belleğinizin ismi ise onu üste alın. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum şu an. Ohh Allah razı olsun sizden. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
MichaelWhite dedi: Hayır değil. Oradakilerin hangisi flash belleğinizin ismi ise onu üste alın. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum şu an. Ohh Allah razı olsun sizden. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #9 AceBaran dedi: Tamam deniyorum şu an. Ohh Allah razı olsun sizden. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
AceBaran dedi: Tamam deniyorum şu an. Ohh Allah razı olsun sizden. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.