Windows 10 kurulumunda boş alan 0 MB gözüküyor

Daha fazla  
Merhabalar, Yaklaşık 2 aydır sistemim çökmüş sorunu çözemiyorum. Windows çökünce yeniden kurmaya çalıştım disklerin hepsini sildim ve sonra bir daha kuramadım. 250 GB M.2 SSD 2048 GB gözüküyor. BIOS'tan format atınca düzeliyor, Windows kurmaya çalışınca hata verip tekrar 2048 GB oluyor.

Sistemim: AMD Ryzen 5 2600 ASRock B450M, (ikinci Anakart MSI B450 PRO M.2 Max), 4 GB Sapphire RX 570, Corsair Vengeance LPX 16 GB 2x8 RAM, Aidata SX6000 256 GB M.2, Aidata SU630 240 GB SSD) Dark 500W kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
alttaki ekrandan yeni diyip yeni sürücü oluşturmanız gerekiyor

SSD nizde sorun oluşmuş, garantisi devam ediyor ise garantiye gönderin derim.

Shift+F10 basın, diskpart komutunu girin, disk list yazın, oradan kendi diskinizin numarası ile select disk 0 yapın (genelde 0 olur 1’de olabilir ne ise o yapın disk boyutuna göre anlarsınız orada.) Diskinizde önemli verileriniz yoksa clean komutunu girin. Tamamlanınca CMD’yi kapatıp kurulumu yeniden başlatıp kontrol edin. Eğer iki diskinizde de önemli verileriniz yok ise ikisinede yapın disk numaralarına göre daha sonra kurulumu M.2 olana başlatın.

m2 ve ssd de sorun yok , kardeşimin bilgisayarından kontrol ettim çalışıyor ikisi de. Diskpart yaptım düzeliyor. ama kuruluma gelince aynı hatayı veriyor. Disk klonlama ile denedim harici diske çalışan bilgisayardan sistem kopyaladım taktım yine çalışmadı ama aynı diski harici disk ile usb den başlatınca windows açılıyor, ama çok yavaş tabiki. Şuanda kullandığım msi b450 anakart diğer anakart bozuk diye bunu aldım. Ama sorun anakarttan kaynaklanmıyormuş. Farklı Ram denedim, farklı power denedim, farklı harddisk denedim. 3 farklı bilgisayar tamircisine gönderdim 3 ü de anakart diyince , yeni anakart aldım ama çözülmedi sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…