Windows 10 kurulumunda kapatılan sistemin bileşenleri yanmış olabilir mi?

hayta kardeş

Centipat
Katılım
28 Mayıs 2022
Mesajlar
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12 nesil
ddr5 8*2
rtx4050
Cinsiyet
Erkek
Gençler merhaba kafaniz yanar bence ve tecrubesi olan bilgisayaci arkadaşlar yazarsa sevinirim. Ben Windows 10 kurarken bilgisayarima kardeşim geldi kapatti bilgisayari bilgisayar acilmadi direkt acinca siyah ekran takildi kaldi.

Sonra aradan sanırsam bir 3 ay gibi bir sure gecti benim de aklima gelmedi parcalari sokup başka bir bilgisayarda tek tek denemek. Hem vaktim yoktu ama bozulduğunda gittim kontrol ettim bütün parcalari tak cikar ugrastim. Neyse biz bilgisayari tamire gonderdik bilgisayari da 2020 sanirsam o vakitlerde aldik bir bakarim yine tarihlere. Neyse gonderdik adam ne desin işlemci yanmiş ne hikmetse bir de yaninda RAM yanmiş ama sadece biri digeri calisir vaziyette. Digeri ise harrddisk yanmış sözde bunun olma olasigi kacti hatta bence öyle bir olasılık bile yok bence. Tecrubesi olan bir arkadas varsa cidden açıklıyabilir mi?

Adam çünkü eğer o parcalar calisiyorsa sağlam kar etti.
 
bilgisayari tamire gonderdik bilgisayari da 2020 sanirsam o vakitlerde aldik bir bakarim yine tarihlere. Neyse gonderdik adam ne desin işlemci yanmiş ne hikmetse bir de yaninda RAM yanmiş ama sadece biri digeri calisir vaziyette. Digeri ise harrddisk yanmış sözde bunun olma olasigi kacti hatta bence öyle bir olasılık bile yok bence.
Piyasadaki bilgisayarcıların %95i dolandırıcı olasılık budur. Tekrar format atıp çözeceksin.
 
RAM ve işlemci yanma olayı yanlış bir ihtimal belki hard diske bir şey olmuş olabilir fakat sanmıyorum siyah ekranda kalma nedeni ise kurulum anında kapatmanızdan kaynaklı tekrar format atmaya çalışsaydınız düzelirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı